O femeie (prea?) experimentata

Se poate intampla sa dai si peste asa ceva in aventura ta in lumea dating-ului online. Desigur, o femeie desteapta nu-ti va spune cati parteneri sexuali a avut inaintea ta, pentru ca nu e elegant, dar uneori poti afla din alte parti, sau poti deduce din comportamentul ei ca te-a depasit la capitolul experienta.

Nu te impiedica de prejudecati

Sa facem abstractie de filosofia "de cartier" pe care multi barbati o imbratiseaza (fata cuminte versus fata usuratica) si sa ne gandim la impactul pe care experienta ei il are strict asupra relatiei voastre sexuale. In functie de atitudinea ta, poti intoarce acest lucru in avantajul tau. Trebuie doar sa nu te impiedici de anumite prejudecati legate de femeile cu experienta.

Poarta-te natural

Prima regula este ca nu trebuie sa te implici intr-o competitie imaginara cu fostii ei parteneri. Daca stii ca avut o experienta in trei, nu te gandi ca acum trebuie s-o inviti la o orgie ca sa bati recordul. Daca ii place spankingul, nu te prezenta la usa ei cu un bici doar ca sa-i arati ca tu poti si mai mult. Chiar daca are in palmaresul ei unele experiente mai deosebite, asta nu inseamna ca nu apreciaza o partida normala de sex. Daca ar fi asa, probabil nu s-ar mai afla in patul tau, ci intr-un club din Amsterdam, imbracata in latex.

Lasa-i libertate de decizie

In aceeasi ordine de idei, nu o trata ca si cum ar fi un Disneyland al sexului. Daca a facut unele lucruri mai ciudate in trecut, asta nu inseamna musai ca ar fi dispusa sa le faca si cu tine. Poti sa o intrebi daca vrea sa faca una sau alta, dar sa nu crezi ca acest lucru este subinteles din start.

Profita de experienta ei

A doua regula este sa profiti la maxim de cunostintele ei in domeniul sexual. Practic, ai gasit o mina de aur. E mult mai valoros ceea ce inveti direct de la o femeie decat ceea ce citesti, sau vezi in filme. Las-o sa-ti arate tot ce stie si n-o sa-ti para rau. Si nu incerca sa-i dai impresia ca esti mai experimentat decat in realitate. Multor femei le place sa faca pe profesoarele si sa instruiasca un "boboc". In plus, o astfel de tipa e mult mai deschisa la discutii si ii poti pune tot felul de intrebari legate de sex fara sa te trezesti ca face pe mironosita.

Fii sigur ca, daca a avut asa multe experiente, a invatat sa aprecieze ceea ce e bun. Daca vrea sa se culce de mai multe ori cu tine, inseamna ca te descurci mai bine decat credeai. Faptul ca are deja multi termeni de comparatie ar trebui sa te flateze, nu sa te sperie... e ca si cum ai primi un certificat de calitate.

Daca ai doar o aventura cu ea si vrei totusi sa te tina minte (si, eventual, sa te vorbeasca de bine), incearca sa te remarci prin ceva. O femeie cu multi parteneri la activ apreciaza, de regula, faptul ca pui placerea ei pe primul plan, chiar daca nu esti expert in nu stiu ce tehnici. Un palmares bogat ascunde adesea si multe experiente neplacute: parteneri egoisti, sau mitocani, aventuri fara sens, partide ratate etc. Arata-i ca iti pasa mai mult de satisfactia ei si vei primi o bulina rosie. Oricum, o tipa experimentata stie sa recompenseze bunele intentii, asa ca iti vei primi si tu partea.

Inregistreaza-te