Tu stii ce-si doresc barbatii in pat?

Pentru multe dintre femeile care se inscriu pe un site de dating online, principala dorinta este aceea de a-si gasi un partener de viata. Dar pana la o relatie matrimoniala, cei doi trebuie sa dezvolte o afectiune reciproca profunda si se stie ca sexul intr-un cuplu este foarte important.

Iar compatibilitatea sexuala poate fi determinanta pentru o relatie frumoasa pe termen lung intre doi parteneri. Asadar, doamnelor, stiti ce-si doresc cel mai mult barbatii in pat si care este topul fanteziilor sexuale ale lor?

1. Sex cu doua femei in acelasi timp

Doua femei care sa le satisfaca toate dorintele si, eventual, sa se mangaie si intre ele... nu cred ca exista vreun barbat care n-a visat macar o data la asa ceva. Putini insa au norocul sa-si puna aceasta fantezie in practica. Singura problema este ca doua femei inseamna de doua ori mai mult efort... dar nu stiu daca s-ar plange vreun barbat de asta.

2. Sex anal

Pentru majoritatea barbatilor, sexul anal ramane doar la nivel de fantezie. Putine femei accepta acest lucru, poate si pentru ca putini barbati stiu cum sa puna problema. Ce ii atrage pe barbati la aceasta zona a corpului? Gandul ca este un loc foarte stramt si, in acelasi timp, un tabu sexual. Daca vrei sa-i indeplinesti aceasta fantezie... vei putea sa-i ceri orice in schimb.

3. Sex in locuri publice

Se pare ca faptul ca pot fi prinsi in flagrant este foarte incitant pentru barbati. Ei au avantajul ca se excita mult mai repede decat femeile si pot duce la capat un act sexual in conditii de stres. In plus, le place riscul si, in caz ca sunt prinsi facand sex intr-un loc public, imaginea lor nu este afectata la fel de mult ca in cazul femeilor. Daca esti indrazneata si spontana, poti sa-ti surprinzi prietenul intr-un mod foarte placut invitandu-l la sex intr-un astfel de loc.

4. Voyeurismul

Ideea de a privi un act sexual, pe ascuns sau nu, este foarte excitanta. Si nu numai pentru barbati. Se spune ca orice om are in el o doza de voyeurism, desi, in unele lucrari de specialitate, aceasta activitate este incadrata la capitolul "perversiuni sexuale". Daca vrei sa-ti innebunesti iubitul, mangaie-te in fata lui, sau mergeti impreuna la un show erotic.

5. Sex cu o celebritate

Sa aiba langa el una (sau mai multe) din cele mai frumoase si mai dorite femei ale lumii... Angelina Jolie, Beyonce, Jennifer Lopez si multe alte frumuseti celebre populeaza fanteziile barbatilor de pretutindeni. Nu e cazul sa fii geloasa, probabil ca si tu ai petrecut niste nopti fierbinti alaturi de Jude Law sau George Clooney.

6. Sex cu prietena ei

Nu e frumos, dar e, in cele mai multe cazuri, adevarat. Daca iubita unui barbat are prietene sexy, e foarte probabil ca el sa aiba uneori fantezii cu ele. Distanta de la gand la fapta e insa foarte mare si un barbat care iubeste nu ar da curs unei eventuale ocazii de a face sex cu o prietena de-a ta. Ce sa-i faci, mintea barbatilor zboara adesea si prin locuri interzise.

7. Sex cu o necunoscuta

Sexul cu o femeie agatata pe strada, la supermarket, la bar, fara nume, fara schimb de numere de telefon, fara complicatii si responsabilitati e una din fanteziile principale ale barbatilor. Ideea ca ar putea (ma rog, cu sanse de 1 la un milion) ajunge la sex atat de usor si fara consecinte, intr-un mod spontan, e mai mult decat excitanta.

8. Sex cu o persoana greu accesibila

O profesoara, doctorita de familie, sefa de birou, o prostituata, o stewardesa, femei cu care e greu, sau interzis, sa ajunga la sex, din diferite motive. Fructul oprit e intotdeauna apetisant. Daca vrei sa-ti uimesti iubitul cu calitatile tale de amanta, joaca pentru o seara unul din aceste roluri in fata lui.

9. Sex in grup

E o fantezie generata in primul rand de materialele pornografice. Imaginea unor cupluri care fac sex, schimba partenerele si joaca tot felul de jocuri erotice e tentanta pentru unii barbati, dar cei mai multi dintre ei spun ca nu ar face sex in grup daca ar avea ocazia.

10. Spanking, bondage, S&M

Forme usoare ale acestor practici sexuale se intalnesc in fanteziile multor barbati. Fie ca le place sa domine, sau sa fie dominati, sau sa alterneze rolurile, un mic joc de putere poate condimenta foarte bine o relatie sexuala. Nu pierzi nimic daca incerci, atat timp cat stabilesti clar din start limitele.

Inregistreaza-te