Care sunt cele mai romantice semne zodiacale

Fiecare zodie este unica in felul ei, si toti cei care s-au nascut sub un anumit semn astrologic au propriile trasaturi si caracteristici ale zodiei.

In functie de acestea, exista persoane care sunt predispuse sa fie din nastere mai tandre, romantice si sa-si exprime afectiunea fara inhibitii, pe cand altii fac parte din tabara celor carora nu le place sa-si expuna sentimentele.

Daca si pentru tine este important ca partenerul sa fie romantic, citeste mai jos care sunt cele mai romantice semne zodiacale si care sunt cele care nu exceleaza la acest capitol.

Pesti

Cunoscuti pentru firea lor plina de compasiune, acest semn zodiacal este pe primul loc cand vine vorba de romantism. Pestii au dovedit mereu ca natura lor este cea de visatori incurabili si etern indragostiti.

Ceea ce-si doresc cel mai mult de la viata este o poveste de iubiree ca in povesti sau in romanele de dragoste.

Fecioara

Unul dintre cele mai loiale semne din zodiac, ei vor fi mereu fideli partenerului lor de viata indiferent de incercarile prin care va trece relatia lor.

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind foarte amabile si intelegatoare, asa ca e foarte greu sa-i scoti din sarite. Au o atentie foarte mare pentru detalii si stau si bine cu memoria asa ca nu vor uita niciodata aniversarile si cum iti place sa bei dimineata cafeaua. Gesturile romantice sunt ceva obisnuit in viata de zi cu zi a fecioarelor.

Capricorn

Capricornii sunt foarte familisti si traditionalisti. Daca iti doresti un partener serios si al carui vis este sa aiba o familie mare, atunci un Capricorn este ceea ce-ti trebuie.

Sunt foarte responsabili si stiu sa trateze asa cum se cuvine partenerul de viata. Desi pot fi uneori foarte independenti din fire, ofera apreciere si libertate si celui de langa el/ea respectandu-i in acest mod intimitatea si nevoia de independenta.

Rac

Al doilea cel mai fidel semn al zodiacului, Racul este recunoscut pentru firea sa emotionala, dar oamenii refuza sa vada ca defapt, in spatele timiditatii lor, se ascunde un ocean de sentimente profunde.

Daca ai reusit sa cuceresti inima unui Rac te asteapta o relatie minunata in care vei primi cu siguranta sprijin emotional, empatie si nu te vei plictisi deloc.

Sagetator

Sagetatorii sunt ultimul semn despre care se stie cu certitudine ca sunt romantici. Spun ce vor si fac doar ce le place, dar au tendinta de a renunta la tot cand e vorba de binele celor dragi. Vor face totul ca sa te stie fericit/a si, desi sunt indivizi care-si urmeaza scopurile pana in panzele albe, iti vor oferi acelasi suport necesar pentru a-ti atinge propriile teluri in viata.

Taur

Despre tauri multa lume crede ca sunt foarte romantici din fire, insa adevarul este ca doar daca sunt indragostiti cu adevarat taurii cei egoisti se gandesc la momente de tandrete si ies din conul lor de confort si leneveala pentru a face pe plac celui iubit.

Leu

Un alt semn zodiacal care, la fel ca Taurul, intampina dificultati cand vine vorba sa faca primii pasi catre o relatie serioasa sunt Leii. Asta pentru ca atunci cand spun Da, la ei chiar e ceva serios, de aceea nu se grabesc sa se arunce cu capul inainte.

Ceea ce ii face pe Lei sa devina mai romantici este sa fie admirati si sa li se arate ca celalalt are incredere in ei.

Scorpion

Una dintre cele mai mari probleme pe care le poate avea cineva implicat intr-o relatie cu un Scorpion nu va fi lipsa romantismului ci... gelozia. Scorpionii se grabesc sa judece imediat orice situatie si nu prea stau sa analizeze, asa ca deseori interpreteaza gresit interactiunile persoanei iubite cu alte persoane de sex opus.

Balanta

Este de departe unul dintre cele mai sociabile semne ale zodiacului, ceea ce te-ar face sa gandesti ca lor le este foarte usor sa-si gaseasca usor jumatatea. Insa lucrurile nu stau chiar asa. La fel ca si Taurii,

Balantele au tendinta de a-si dori sa fie mereu in centrul atentiei si nu le place sa imparta lumina reflectoarelor nici macar cu persoana iubita.

Berbec

Berbecii sunt foarte temperamentali si foarte increzatori in ei insisi. Stiu foarte bine ce doresc de la viata, si atunci cand considera ca a venit timpul sa se aseze la casa lor, pur si simplu cred ca asta se poate face cat ai bate din palme. Nu se obosesc sa cucereasca partenerul cu vorbe frumoase si cu gesturi romantice ci, pur si simplu ii comunica decizia luata.

Gemeni

Din pacate, este zodia care are reputatia cea mai rea in privinta relatiilor. Gemenii sunt cunoscuti pentru infidelitatea lor fiind mari amatori de “zburat din floare in floare”. Lucru care, sa recunoastem, nu este deloc romantic.

Desi sunt firi foarte afectuoase problema cu Gemenii este ca nu se grabesc foarte tare sa ramana fideli toata viata unei singure persoane.

Varsator

Acesta este unul dintre cele mai putin romantice semne ale zodiacului pentru ca fug mereu de exprimarea emotiilor. Li se pare ca se dau in spectacol daca se tin de mana in public cu partenerul lor iar despre saruturi in alta parte decat in dormitor nici nu se pune problema.

Nu e vorba doar de faptul ca sunt pudici din fire dar nu le place sa atraga atentia asupra lor astfel ca gesturile romantice ii stanjenesc.

Inregistreaza-te