Ce calitati trebuie sa aiba partenerul ideal in functie de zodia ta

Se spune ca fiecare sac isi are peticul si orice persoana isi poate gasi partenerul care sa o completeze si alaturi de care sa fie fericit/a.

Acelasi lucru il credem si noi si de aceea incercam sa-ti oferim cat mai multe informatii privind cele mai compatibile personalitati in functie de zodia ta.

Pe Compatibilitate.ro iti poti gasi un partener de dating alaturi de care sa te simti bine si de ce nu, o relatie matrimoniala pentru toata viata.

Berbec - Amuzament si incredere in sine

Increzatori si fara frica, berbecii sunt lideri in orice domeniu. Ei nu se tem niciodata sa incerce lucruri noi asa ca, ceea ce vor aprecia cel mai mult la un partener va fi modul in care acesta stie sa ia lucrurile in gluma si sa se amuze.

Desi unii ar putea crede ca berbecii s-ar potrivi mai bine cu cineva care sa-i tempereze si sa fie exact opusul lor, cineva mai timid spre exemplu sau mai rezervat, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa.

Cei mai potriviti parteneri pentru berbeci sunt cei care debordeaza de asemenea de incredere in sine si au mereu zambetul pe buze, fiind non-stop pusi pe sotii.

Taur - Tandrete si afectiune

Blanzi si iubitori, taurii nu se inteleg foarte bine cu parteneri cinici si pragmatici. Ei au foarte multa dragoste de oferit si pretind de la celalalt acelasi nivel de afectiune pentru ca relatia sa functioneze. Altfel, natura geloasa a firii lor s-ar putea sa creeze mari probleme.

Cel mai bine se inteleg cu cei care, asemenea lor, adora sa-si manifeste iubirea in fiecare moment al zilei si sa presare viata de cuplu cu mici gesturi tandre si atentii delicate.

Gemeni - Inteligenta si istetime

Gemenii nu apreciaza deloc persoanele care nu se descurca in orice situatie si care nu au un bagaj de cunostinte exceptional. Fiind ei insisi intelectuali si foarte buni comunicatori gemenii au nevoie de un partener pe masura, care sa sustina cu usurinta o conversatie pe orice subiect. Orice altceva ai incerca cu un geaman, pana la urma se va plictisi indiferent de gradul de atractie pe care l-ar putea simti fata de un potential partener.

Rac - Intelepciune si stabilitate

Racii sunt plini de caracteristici contradictorii: pot fi foarte iubitori si tandri pe de o parte dar in acelasi timp tot ei sunt suspiciosi si extrem de precauti cand vine vorba de persoana de care sunt interesati pentru o relatie matrimoniala.

Astfel ca, cineva foarte empatic va gasi cu siguranta relatia cu un rac ca fiind extrem de obositoare.

Partenerii ideali pentru raci sunt persoane stabile emotional si foarte bine infipte in realitate.

Leu - Sinceritate si farmec

Leii sunt ei insisi personalitati magnetice, entuziasti si stralucitori. Au nevoie alaturi de ei de cineva care sa le complimenteze farmecul dar sa-l si sporeasca. In lumea online dating-ului, leii sunt atrasi de cei mai frumosi parteneri care sa intoarca privirile pe strada si alaturi de care sa fie invidiati pentru cat de bine arata impreuna.

Totusi, au nevoie si de sinceritate si apreciaza cel mai mult un partener care nu se teme sa spuna ce simte si ce gandeste indiferent de consecinte.

Fecioara - Aventura si temeritate

Nu exista alt semn zodiacal mai de incredere si mai pragmatic decat fecioarele, ceea ce-i face niste parteneri extrem de romantici si predispusi pentru relatii serioase.

Cu toate acestea, partea lor emotiva si timida este in permanenta atrasa de persoane complet opuse. Fecioarele cauta fericirea alaturi de parteneri aventurosi, netematori, indrazneti si care sa le scoata din zona lor de confort pentru a-si trai viata la maxim.

Balanta - Ambitie si determinare

Balantele sunt persoane comode si fermecatoare alaturi de care e placut sa-ti petreci timpul intotdeauna. Dar uneori, stilul mult prea lent in care balantele iau decizii face sa piara scanteia din orice relatie, asa ca au nevoie pentru a fi fericite de cineva complet opus, care sa nu se teama sa ia decizii rapid si sa actioneze in consecinta.

Partenerul ideal de dating pentru o balanta este cu siguranta cineva aventuros si hotarat (iti sugeram un Berbec sau un Scorpion).

Scorpion - Calm si relaxare

Scorpionii sunt adevarate forte ale naturii, plini de determinare, pasiune si exaltare. Pentru a-si gasi fericirea intr-o relatie, scorpionii au nevoie de cineva complementar care sa le aduca o oaza de relaxare, calm si stabilitate in viata lor mult prea tumultuoasa.

Sagetator - Optimism si buna dispozitie

In timp ce reprezentantii unora dintre semnele zodiacale au nevoie de cineva care sa le contrabalanseze principalele trasaturi de caracter, sagetatorii cauta dimpotriva pe cineva asemanator, alaturi de care sa impartaseasca acelasi optimism si buna dispozitie pe care il au si ei.

Atunci cand un barbat singur din zodia sagetatorului isi cauta o partenera de online dating va fi cu siguranta atras de o persoana care vede viata cu aceiasi "ochelari roz" ca si el.

Capricorn - Stabilitate si perseverenta

Practici si prudenti in tot ceea ce intreprind, si in lumea dating-ului capricornii nu au foarte multa rabdare si nu vor savura intalnirile cu parteneri carora le place doar sa flirteze.

Daca vrei sa cuceresti un capricorn arata-i ca ai planuri serioase in ceea ce priveste o relatie matrimoniala si ca stii cu adevarat ce vrei de la viata. Daca nu reusesti sa-l/o cuceresti din prima, nu renunta!

Capricornii apreciaza foarte mult perseverenta.

Varsator - Generozitate si idealism

Una dintre cele mai importante calitati ale varsatorilor este natura lor filantropica. Personalitatile cu tendinte egoiste si care isi vad in primul rand propriul interes nefiind interesati de cauzele umanitare si de problemele mediului inconjurator n-au nicio sansa pe langa milosii varsatori.

O relatie matrimoniala ideala pentru varsatori este cea in care si partenerul impartaseste aceleasi valori si idealuri de intr-ajutorare a celor din jur.

Pesti - Realism si integritate

Originali si plini de imaginatie, pestii isi traiesc viata fiind atrasi de fantastic si au adesea teluri nerealiste. Asta ii poate face foarte atractivi ca parteneri in dragoste, pe de alta parte, intr-o relatie serioasa au nevoie de cineva care sa-i tempereze si sa-i tina cu picioarele pe pamant.

Ti-ai trecut deja in revista toate relatiile si partenerii de online dating de care desi ai fost atras/a nu ai putut sa te "lipesti" pe termen lung?

Ei bine, acum poti sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa incerci sa cauti ca viitorul partener sa aiba anumite calitati care sa fie complementare cu firea si personalitatea zodiei tale.

Nu uita, pe Compatibilitate.ro dragostea e doar la un click distanta, tot ce ai de facut este sa ai curaj sa o cauti!

Inregistreaza-te