Care sunt zodiile cele mai fidele in dragoste

Pe cararile iubirii unii prefera sa ramana statornici si sa faca tot posibilul pentru ca relatia sa infloreasca si sa mearga impreuna cu partenerul pe acelasi drum, pe cand altii adora sa zboare din floare in floare experimentand si cautand noi si noi provocari amoroase.

Bineinteles, nu toti nativii dintr-o zodie sau alta sunt credinciosi partenerilor lor sau dimpotriva fug mancand pamantul de o relatie monogama. Intotdeauna exista si exceptii si, dupa cum se spune, fiecare sac isi are peticul sau, insa pentru a risca mai putin in cautarea dragostei si a partenerului compatibil, iti prezentam o serie de trasaturi caracteristice ale fiecarei zodii care surprind tendintele de a fi fidel sau nu intr-o relatie.

Semne zodiacale statornice intr-o relatie

Vezi mai jos care sunt semnele zodiacale care au cele mai lungi si stabile relatii de iubire. Asta nu inseamna, bineinteles, ca orice individ nascut intr-una din aceste zodii este fidel intotdeauna oricarui partener. Necesitatile lor emotionale trebuie sa fie satisfacute pentru a ramane in acea relatie de aceea iti prezentam cateva caracteristici generale pentru a sti "cu cine ai de-a face".

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Taurii sunt persoane care adora confortul si sunt in acelasi timp foarte senzuali.

Nativii acestei zodii tanjesc dupa stabilitate si sunt parteneri de incredere, loiali si pe care te poti baza.

Taurilor le place sa planifice si intotdeauna privesc viata in perspectiva avand mereu un plan pentru ce s-ar putea intampla in viata lor, inclusiv in cazul posibilelor obstacole ce ar putea interveni in relatia sau casnicia lor.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Dintre toate cele douasprezece semne zodiacale, Racul este personalitatea cea mai preocupata de stabilitatea relatiei sale sentimentale. Racii isi iubesc familia si caminul si nu isi gaseste fericirea si implinirea decat atunci cand au legaturi emotionale intense cu cei dragi. Din acest motiv, racii au mare grija de bunastarea materiala si emotionala a partenerului lor de viata.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Fecioarele sunt sensibile, creative si intuitive cand vine vorba de sentimentele si nevoile celor din jur.

Sunt in general foarte dedicati partenerilor si prietenilor, intotdeauna gata sa "furnizeze" un umar pe care sa te sprijini la nevoie.

Un partener de viata nascut in zodia Fecioarei este aproape intotdeauna un excelent iubit si sot.

Balanta (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Nativii acestei zodii cauta pacea si armonia intr-o relatie datorita unei dorinte innascute pentru dreptate si corectitudine.

Balantele sunt creative si pline de imaginatie, astfel ca atunci cand intampina probleme in relatia de cuplu adeseori se refugiaza in propriul univers pentru a clarifica lucrurile si a-si lamuri sentimentele inainte de a lua o decizie.

Fiind amanti pasionali, balantele tind sa fie parteneri loiali si de incredere.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

"Capritele" nascute in aceasta zodie adora stabilitatea in toate domeniile vietii, si in special in dragoste.

Cei mai multi capricorni stiu ca succesul in orice domeniu se obtine dupa multa munca si determinare, si nu se tem sa depuna eforturi pentru a-l obtine nici cand vine vorba de iubire.

Cand se ivesc obstacole in relatia lor sentimentala capricornii gasesc resurse interioare pentru a le depasi cu calm si rabdare.

Semne zodiacale mai greu de "retinut" intr-o relatie

Din pacate, exista si zodii ai caror nativi nu se inteleg prea bine cu cerintele unei relatii sentimentale stabile si de durata cu un singur partener. Cu alte cuvinte, nu sunt tocmai fideli in dragoste.

Daca te indragostesti de cineva nascut intr-una din aceste zodii, este bine sa fii precaut/a. Sunt capabili de emotii intense si se pot dovedi iubiti foarte pasionali si priceputi, dar s-ar putea sa-ti fie mai greu sa-i convingi sa ramana alaturi de tine pentru toata viata, intrucat acest lucru este impotriva naturii lor.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecii sunt independenti si impulsivi, actionand adesea fara sa se gandeasca foarte mult inainte de a o face si fara a analiza consecintele ce pot decurge din actiunile lor.

Au de asemenea un apetit vorace pentru aventura, ceea ce poate foarte bine sa includa si mai multi parteneri si relatii simultane.

Gemeni (21 Mai – 21 Iunie)

Gemenii sunt indrazneti si extrem de curiosi. Ei "infloresc" cu adevarat atunci cand traiesc periculos si palpitant, sunt incredibil de "alunecosi" si le place sa se joace adesea cu sentimentele celorlalti. Se plictisesc cu usurinta de un/o iubit/a dupa ce a trecut "focul" primelor intalniri si al noutatii.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Leii sunt perfectionisti si intotdeauna in cautarea partenerului ideal pentru ei. Din pacate, putine relatii se apropie de standardele extrem de ridicate ale leilor, asa incat imediat ce un nativ din leu descopera ca iubitul/a sa nu se ridica la inaltimea asteptarilor sale intr-un domeniu va incepe imediat sa caute pe altcineva corespunzator.

Regele zodiacului are adesea un lung istoric de cuceriri si relatii amoroase.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Scorpionii sunt printre cele mai puternice semne din zodiac ei iubind si cautand puterea in toate aspectele vietii lor.

Nu este usor sa ajungi sa-i cunosti intrucat arareori isi dezvaluie sentimentele adevarate.

Unul dintre motivele pentru care o relatie cu un scorpion poate fi dificila este si acela ca le place sa aiba intotdeauna dreptate si nu iarta cu usurinta daca le-ai gresit. Odata ce simt ca i-ai dezamagit intr-o privinta le este greu sa uite si sa ierte.

Sagetator (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

"Arcasul" zodiacului este in general un spirit liber care uraste regulile, incluzand aici si restrictiile inerente care intervin intr-o relatie monogama.

Acestui semn zodiacal ii place sa exploreze in toate domeniile inclusiv in ceea ce priveste dragostea si sexul.

Varsator (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Varsatorii sunt capriciosi si imprevizibili avand firi independente si personalitati neconventionale.

Nativii zodiei se eschiveaza adesea chiar si cand sunt intr-o relatie nelasandu-se usor prinsi intr-un parteneriat de lunga durata sau intr-o casatorie. Pentru ei, plictiseala este principalul inamic si au tendinta de a cauta dragostea si aventura in alte relatii.

Pestii (19 Februarie – 20 Martie)

Cel mai sensibil semn zodiacal, pestii sunt prinsi adesea intr-un conflict emotional intern foarte intens.

Pestii traiesc foarte mult intr-un univers fantastic doar al lor si fac cu greu fata cerintelor vietii reale care nu se ridica la inaltimea asteptarilor si visurilor lor.

Se deziluzioneaza usor daca un/o iubit/a nu corespunde intocmai fanteziilor lor si nu gasesc ca ar fi responsabilitatea lor sa lupte pentru relatie.

In incheiere, nu uita ca acest articol serveste doar ca un ghid succint ce isi propune sa prezinte tendintele generale privind fidelitatea diferitelor semne zodiacale. Nu inseamna ca daca persoana de care esti interesat/a apartine uneia dintre zodiile mai putin predispuse catre o relatie serioasa trebuie sa dai bir cu fugitii. Poate ca tocmai tu esti exceptia care va confirma regula iar povestea voastra de dragoste va fi una care va dura toata viata.

Pe de alta parte, daca esti deja implicat intr-o relatie cu cineva a carui zodie il/o predispune spre infidelitate si, la randul tau, esti genul care pretinde exclusivitate in dragoste, poate este cazul sa te mai gandesti daca vrei sa mergi mai departe cu aceasta poveste sau sa incepi sa-ti cauti fericirea in alta parte.

Inregistreaza-te