Care sunt zodiile care divorteaza cel mai frecvent?

Daca iti cauti un partener stabil alaturi de care sa ramai "pana cand moartea va va desparti", e bine sa iei in calcul, pe langa atractia fizica si compatibilitatea sentimentala, si sfaturile astrologilor.

Afla de la specialistii Compatibilitate.ro ce zodii sunt predispuse sa caute o cale de scapare din casnicie si care sunt nativii zodiilor care raman intr-o relatie toata viata.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Spiritul de aventura si curiozitatea nativilor din zodia Berbec ii imping sa fie in permanenta in cautarea noutatii. Daca incep sa se plictiseasca langa tine si nu gasesti niciun mod sa le oferi noi si noi distractii, vor incepe sa o caute in alta parte.

Nativii din Berbec nu sunt tocmai un model de echilibru si stabilitate sentimentala. Familia si copiii nu sunt o prioritate pentru ei. Sunt fericiti cand au toate acestea dar nu le pun mereu pe primul plan. Casatoria nu e cea mai fericita alegere pentru nativii din Berbec.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Cei nascuti in aceasta zodie sunt ambitiosi si de obicei se concentreaza asupra carierei inainte de a se gandi sa-si intemeieze o familie. Nu incerca niciodata sa manipulezi un nativ din Taur. Sunt generosi si afectuosi, dar daca abuzezi te vei trezi dat/a la o parte.

Sunt sensibili si cer multa grija, afectiune si implicare din partea partenerului. Nu iau decizii peste noapte, dar daca iubesc sincer pe cineva vor ramane fideli toata viata.

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Cu un nativ din Gemeni nu stii niciodata la ce sa te astepti. Intotdeauna vor exista ispite dupa colt si lui ii va fi greu sa le reziste. Ei au nevoie de variatie si de multe provocari in viata de cuplu pentru a ramane alaturi de acelasi partener pentru mult timp.

Nu incerca sa domini un Geaman sau sa-i spui ce sa faca, pentru ca va divorta fara prea multe explicatii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Acesti nativi sunt sensibili si cer afectiune, grija si foarte multa implicare din partea partenerului de viata. Nu cere niciodata unui Rac sa se grabeasca pentru ca isi cantareste foarte bine deciziile.

De obicei asteapta cativa ani pana cand relatia se consolideaza si capata incredere in sentimentele tale, dar cand a facut-o poti fi sigur/a ca ai castigat un companion pe viata.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu incerca niciodata sa manipulezi un Leu! Sunt generosi si afectuosi, dar daca abuzezi de bunatatea lor, te vei trezi imediat dat la o parte.

Marele atu al nativilor din Leu este rabdarea si pot suporta greselile unui partener multi ani, insa mare grija caci poate veni oricand un moment de cotitura, acea picatura care sa le umple paharul si vor pleca definitiv din viata ta. Nu abuza de bunavointa unui Leu daca nu vrei sa divorteze de tine!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Nativii din Fecioara au un orgoliu foarte pronuntat si nu suporta sa "faci misto" de ei nici macar pe ton de gluma. Au nevoie alaturi de un partener care sa-i sustina moral si care sa-i impinga de la spate cand se hotarasc prea greu sa ia o decizie importanta. Nu se grabesc sa se casatoreasca dar cand o fac, e pentru toata viata.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu conteaza mai mult pentru Balante decat adevarul, sinceritatea si fidelitatea. La cel mai mic semn ca partenerul i-a inselat isi vor face bagajele si vor disparea din viata ta fara ca macar sa-ti acorde sansa sa-i explici ce s-a intamplat. Se casatoresc ori foarte tineri, ori asteapta pana in a doua jumatate a vietii pentru a fi siguri ca au gasit partenerul potrivit.

Scorprion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Daca vorbim despre barbatii Scorpion, trebuie sa afli ca oricat ar fi de rabdatori, nu suporta femeile care nu ii asculta sau care vorbesc peste ei. Nativul din Scorpion iubeste linistea in relatie, rutina si planurile pe termen lung. Daca vei intrerupe ritmul vietii stabilit de el s-ar putea ca intr-o buna zi sa te trezesti sa sa-ti gasesti bagajele la usa. Insa acesta nu este un motiv sa nu te indragostesti de un Scorpion.

Tot ce ai de facut este sa-ti iei inima in dinti si sa acorzi o sansa celor care iti vor da intalnire pe Compatibilitate.ro.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetatorii sunt tentati sa te paraseasca daca vei incepe sa le pui tot felul de conditii si reguli. Este foarte important sa ii sustii si sa ii urmezi ca partener fidel pe drumul ales de ei. Cu toate acestea, sunt foarte atasati de familie si nu vor cere divortul prea usor, mai ales daca au copii.

Sagetatorii sunt dominatori dar ofera la schimb multa pasiune si te vor convinge sa ii suporti toata viata.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cei nascuti in aceasta zodie se enerveaza sau obosesc imediat daca grabesti lucrurile si ii obligi sa ia prea repede decizii pe care nu le-au analizat suficient.

Daca nu vei invata sa ai rabdare cu ei, te vor ameninta imediat cu despartirea. Capricornii sunt totusi familisti si vor face tot posibilul sa-si pastreze casnicia toata viata.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Un Varsator va impune totdeauna conditiile si va insista ca totul sa se faca asa cum vrea el. Dar va oferi la schimb stabilitate, grija si afectiune partenerului. Se hotarasc greu sa intre intr-o relatie dar cand o fac, in general este pentru toata viata. Tot ce au de facut este sa ia fraiele propriului destin in mana, sa apeleze la Compatibilitate.ro si sa isi faca curaj pentru a cunoaste noi parteneri.

Totul depinde numai si numai de ei.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nativii din Pesti au un ego puternic si nu vor suporta un partener care ii ia peste picior sau care face prea multe glume nesarate. Au in permanenta nevoie sa fie pusi pe un piedestal si sa li se satisfaca cele mai mici capricii. Pretind iubire eterna si un devotament profund, desi nu ofera intotdeauna la schimb acelasi lucru.

Un Peste se hotaraste foarte greu sa se casatoreasca si o face doar cand este cu adevarat indragostit. Nu se gandeste la divort decat daca partenerul sau devine prea independent sau mult mai puternic.

Inregistreaza-te