Cum privesti iubirea si viata de familie in functie de zodiacul Totemic

Numit si zodiacul bastinasilor americani, zodiacul totemic are la fel ca si cel european 12 zodii, fiecare aflandu-se sub semnul unui animal.

Conform acestui zodiac, fiecare totem (animal) influenteaza in felul sau pe cei nascuti in perioada corespunzatoare zodiei lor, atat in viata de zi cu zi, cat si in ce priveste dragostea si relatiile matrimoniale, imprumutand unele caracteristici de la animalele care le reprezinta.

Uliul (21 Martie - 19 Aprilie)

Se spune despre cei din aceasta zodie, ca la fel ca unui uliu le place sentimentul de libertate si independenta.

Nu se lasa usor legati in mrejele unei relatii sentimentale insa atunci cand o face, va fi pentru totdeauna. Este altruist si curajos si in dragoste va risca totul pentru a fi alaturi de cel pe care si l-a ales ca partener fiindu-i loial.

Castorul (20 Aprilie - 20 Mai)

La fel ca si castorii, cei nascuti in acest interval isi construiesc o viata de familie cu meticulozitate si perseverenta. Sunt atrasi de excursiile in natura si le place sa aiba o casa pe pamant, iar partenerul ales de ei trebuie sa le impartaseasca valorile pentru a putea face casa buna cu ei.

Castorii sunt familisti convinsi si vor construi alaturi de partener un camin confortabil in care vor creste multi copii.

Cerbul (21 Mai - 20 Iunie)

Maiestuosi ca aspect si impunatori in viata de zi cu zi, atrage privirile celor din jur si in special ale celor de sex opus. Se lupta cu asiduitate pentru a cuceri inima persoanei de care se indragosteste, se pricepe foarte bine sa faca dragoste si ii place sa flirteze mult in tinerete.

Ciocanitoarea (21 Iunie - 21 Iulie)

Zodia apartine celor inimosi si prietenosi, deschisi din fire si dornici de a cunoaste mereu oameni noi. In dragoste sunt instabili si frivoli, insa dupa ce si-au gasit jumatatea vor deveni gospodari harnici si asezati la casa lor. Le place curatenia si arta amorului.

Nisetrul (22 Iulie - 21 August)

Persoanele nascute in zodia guvernata de totemul nisetrului sunt aceia pe care ii remarci imediat intr-o multime, liderii vocali, cei carora le place sa atraga atentia asupra lor si sa inoate cum se zice impotriva curentului. Va fi mereu inconjurat de prieteni dar nu se grabeste deloc sa-si intemeieze propria familie. Sare in ajutorul celor dragi insa cu greu il poti prinde intr-o relatie stabila pe termen lung.

Ursul ( 22 August - 21 Septembrie)

Oameni calmi si asezati, aproape taciturni la fel ca si animalele care-i guverneaza, stiu foarte bine inca de mici ce-si doresc de la viata. Desi sunt greu de multumit pentru ca nu accepta nimic mai putin decat pe cineva care corespunde cu totul standardelor impuse de ei, atunci cand isi gasesc partenerul de viata ii vor fi fideli si vor avea o viata de familie linistita si fericita.

Corbul (22 Septembrie - 22 Octombrie)

Pot insela la prima vedere parand firi poetice si visatoare, insa sub romantismul lor aparent se ascunde un pragmatism feroce. Nu-si daruiesc inima cu usurinta, desi sunt foarte sociabili si vor merge la multe intalniri nu se indragostesc la prima vedere. Vor astepta adesea pana dupa ce trec de a doua tinerete pentru a se aseza la casa lor.

Sarpele (23 Octombrie - 22 Noiembrie)

Serpii sunt persoane foarte sincere care iti spun verde in fata ce le place si ce nu le place la tine. Nu este cazul sa te superi pe ei, iar daca te indragostesti de un sarpe care-ti raspunde la sentimente, te poti considera norocos. Nimeni nu iubeste cu atata intensitate ca ei si nimeni nu este mai devotat vietii de familie. Va face totul pentru partenerul de viata si pentru copiii sai.

Bufnita (23 Noiembrie - 21 Decembrie)

Daca te gandesti ca fiind guvernati de totemul bufnita ii vei cunoaste pe cei din aceasta zodie doar in cluburi de noapte, te inseli amarnic. Ei au imprumutat de la bufnita intelepciunea care ii face sa aprecieze viata buna si sa stie si cum sa aiba parte de ea. Le place dreptatea si nu suporta sa fie mintiti sau inselati. Daca ai un partener din aceasta zodie, ai grija sa nu calci pe de laturi pentru ca nu iti va mai da o a doua sansa.

Gasca (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt interesati sa cucereasca, sa aiba o cariera de exceptie si multi urmasi. Desi nu le place sa ceara ajutorul in ceea ce fac nu sunt niste solitari, au mereu cercul lor de prieteni in care se invart si pe care se bazeaza la nevoie. Partenerul lor va deveni repede unul dintre membrii tribului si va avea parte de acelasi sprijin si sustinere.

Vidra (20 Ianuarie - 18 Februrie)

Vidrele sunt stralucitoare si nu te poti opri sa le admiri. Personalitatea lor te da pe spate si au parte de nenumarate aventuri in tinerete. Desi pot parea frivoli, cei nascuti in aceasta zodie nu se ataseaza usor si cand isi daruiesc inima o fac cu mult discernamant. Pentru ca sunt exigenti cu ei insisi, vor avea aceleasi pretentii si de la ceilalti membri ai familiei lor.

Lupul (19 Februarie - 20 Martie)

Este o zodie preponderent a oamenilor sportivi, carora le place miscarea si schimbarea permanenta. Au in general o memorie foarte buna si iarta greu daca le-ai gresit cu ceva. Daca te indragostesti de un leu trebuie sa ai grija sa nu-l cicalesti pentru orice lucru pentru ca nu suporta criticile.

Inregistreaza-te