5 semne care arata ca e foarte atras de tine

Iti place un barbat si vrei sa stii daca si el este interesat de tine? In general, barbatii fac urmatoarele lucruri atunci cand le place de o femeie. Ele sunt usor de remarcat daca vei accepta sa iesi cu el la o intalnire.

1. Isi inclina corpul catre tine

Fie ca stati la masa si se apleaca incet catre tine, fie ca sunteti in picioare si isi inclina corpul catre tine, oricare dintre aceste gesturi semnaleaza faptul ca este atras de persoana ta si ca doreste sa va cunoasteti mai bine, chiar intr-un mod intim.

2. Te priveste in ochi

Bineinteles ca aproape toti oamenii se privesc atunci cand poarta o conversatie, dar cand discuti cu un barbat care este atras de tine el te va privi insistent in ochi. Exista o vorba populara "nu-si poate lua ochii de la tine", cam asta vei simti si cand te va privi el. Iti va cauta privirea si ti-o va sustine in timp ce dialogati.

3. Face acest gest

Atunci cand el e cu adevarat interesat de tine va face inconstient un gest pe care-l fac barbatii ca sa se puna mai bine in valoare. Isi sprijina barbia in pumn de degetul mare si isi duce aratatorul in sus la tampla. Este un gest foarte masculin care ii incadreaza fata si il pune in valoare.

4. Te asculta cu atentie

Nu doar ca te priveste dar te si asculta cu atentie atunci cand te place cu adevarat. Poti sa-ti dai seama de acest lucru dupa raspunsurile pe care ti le ofera, dupa faptul ca te lasa sa-ti termini propozitiile si nu se grabeste sa te intrerupa povestindu-ti ceva similar ce i s-a intamplat si lui.

5. Se trage de ureche si-si freaca palmele  

Sunt gesturi inconstiente care arata ca este atras sexual de tine si ca isi doreste un viitor alaturi de tine.

Priveste-l cu atentie in timp ce discutati si observa daca face vreunul dintre aceste gesturi.

Inregistreaza-te