Cum sa faci dating online la 30+

Ai trecut deja de pragul celor 30 de ani si inca navighezi in apele dating-ului online? Poate ca te-ai trezit dintr-o data singura dupa o relatie de lunga durata sau poate esti o veterana a intalnirilor cu barbati cunoscuti pe Internet.

Indiferent de cum ar sta lucrurile, daca inca iti cauti un partener si iti doresti o relatie stabila, ar fi bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Renunta la asteptarile nerealiste

Principalul lucru pe care ar trebui sa-l "uiti" atunci cand cauti barbati sau femei disponibili pentru o relatie pe Internet este lista de calitati pe care ti-ai dori ca acesta sa le aiba. Lasa viata sa te surprinda si nu iti pune singura bete in roate cautand doar persoane care sa corespunda cu o idee preconceputa.

2. Mareste-ti aria de cautare

Pana acum ai cautat spre exemplu doar anunturi matrimoniale din orasul tau pentru ca nu-ti inchipuiai cum ar fi sa ai o relatie la distanta. Aduna-ti curajul si cauta si persoane din alte zone ale tarii.

3. Renunta la falsa reclama

Cand ai 30 de ani si iti cauti fericirea in dragoste pe un site de dating, cel mai bun lucru pe care-l ai de facut este sa iti asumi exact cum arati si cine esti si sa nu incerci sa pacalesti un potential partener.

Asadar, asigura-te ca nu-ti incarci poze mai vechi de cinci ani pe pagina de profil de online dating, iar daca ai copii dintr-o casatorie anterioara mentioneaza-i.

De asemenea, daca esti genul sedentar nu are niciun rost sa scrii la profil ca-ti place sa faci sport si excursiile montane.

Poti afla aici mai multe sfaturi despre cum sa-ti faci un profil cat mai atractiv pe un site de dating.

4. Dating-ul din motive gresite

"Nu mai cauta pe cineva care sa te completeze", afirma sus si tare specialistii in dating online. Cand ai peste 30 de ani, e cazul sa fii constient/a de faptul ca persoana potrivita poate fi cineva cu gusturi asemanatoare cu ale tale dar si cineva complet diferit de tine.

Daca ai facut pasul de a te aventura in lumea intalnirilor pe internet si iti cauti jumatatea pe un site de matrimoniale e cazul sa renunti la a mai visa la baieti sexy sau la fete singure pasionale care sa te ajute sa depasesti eventualele neimpliniri relationale din trecutul tau.

5. Idealizeaza mai putin

Inceteaza sa te mai compari cu celelalte persoane ale caror profile le vizualizezi pe Compatibilitate.ro.

Chiar daca unele poze si descrieri personale ale celor din online dating pot parea extraordinare, barbati singuri pasionati de ciclism si cu profil de statuie greaca sau doamne sexy cu alura de Audrey Hepburn nu sunt cu nimic mai bune decat tine.

Fii tu insuti si acorda-ti incredere ca iti vei gasi jumatatea sau cel putin te vei distra.

Universul intalnirilor online este unul complex iar cei care fac parte din el au acelasi lucru in comun, vor sa cunoasca persoane noi, sa experimenteze relatii si lucruri noi.

Asa ca, prezinta-te asa cum esti cu bune si cu rele, cu sinceritate si umor si nu uita sa te amuzi.

Inregistreaza-te