Ce rol joaca Dumnezeu in viata ta amoroasa?

Poate ca esti o persoana profund credincioasa care merge des la slujbele bisericesti si tine posturile de peste an, poate ca divinitatea nu face parte din gandurile tale in mod frecvent.

Indiferent din ce categorie faci parte, te poti intreba la un moment dat in viata daca o relatie matrimoniala pe care ti-o doresti este ceva ce tine de destin, daca Dumnezeu este cel care-ti va scoate in cale alesul inimii sau doar intamplarea si un site de dating.

Este bine sa studiezi religia

Indiferent daca tu crezi sau nu in Dumnezeu, pentru orice om este bine sa cunoasca, macar pentru cultura sa generala care este pozitia bisericeasca privind relatiile de cuplu si cele intre sot si sotie.

Credinciosii practicanti stiu ca viata de familie este esentiala pentru un trai armonios si ca biserica in general recomanda tinerilor sa se casatoreasca.

Nici in privinta relatiilor intre doi oameni trecuti de a doua tinerete lucrurile nu stau diferit. In general, indiferent de confesiunea religioasa din care face parte un om, nu exista recomandari privind o viata traita in concubinaj.

Dumnezeu te poate ajuta sa-ti gasesti jumatatea

Se spune ca uneori iubirea apare acolo unde nici nu te asteptai s-o intalnesti. Sunt nenumarate povestile spuse atat de femei cat si de barbati care dezvaluie ca s-au cunoscut si s-au indragostit in momente din viata lor cand nu se gandeau ca-si vor gasi jumatatea, in situatii de viata in care nici prin cap nu le trecea ca vor cunoaste si intalni pasiunea amoroasa.

Acestia afirma ca divinitatea a jucat un rol important scotandu-le in cale exact persoana de care aveau nevoie la momentul potrivit.

O viata spirituala aduce echilibru emotional

Chiar daca nu practici ritualuri religioase cum ar fi sa tii post, sa te spovedesti si sa mergi frecvent la biserica, daca alegi sa dezvolti mai mult latura spiritual a vietii tale, acest lucru te poate ajuta sa gasesti un echilibru emotional de care ai nevoie pentru a avea curaj sa descoperi persoane noi si interesante si sa le dai voie sa patrunda in viata ta.

Apartenenta la o anumita religie poate conta

Pe site-urile de dating online cum este Compatibilitate.ro exista optiunea de a declara in profilul tau de pe Internet carei confesiuni religioase apartii. Acest lucru poate fi foarte important pentru cei care la fel ca si tine isi cauta un partener. 

Sunt foarte multi aceia care nu-si doresc ca viitorul lor sot sau sotie sa apartina de o alta religie si atunci ei au tendinta de a cauta acele profile care apartin persoanelor din aceeasi confesiune religioasa. Deci, fie ca esti catolic, budist, musulman sau ateu, este bine sa completezi aceste date la profilul tau de dating pentru ca cei interesati de tine sa stie ce credinta ai.

Inregistreaza-te