Cel mai bun afrodiziac la o intalnire

In general, cand vine vorba despre afrodiziace, oamenii au tendinta sa se gandeasca la ciocolata, stridii sau alte mancaruri si dulciuri care au aceste calitati recunoscute de a trezi dorinta. Sau s-ar gandi la o sticla de vin, insa... in cazul unei intalniri nu este neaparat nevoie nici sa mananci nici sa bei un aliment sau o bautura ca potentiator al dorintei.

Citeste mai jos ce ai de facut pentru ca partenerul tau de dating sa devina interesat cu adevarat de tine.

Studiile demonstreaza ca ...

Un studiu releva care e cel mai bun afrodiziac intre femei si barbati interesati de relatii matrimoniale. Cercetatorii au constatat ca, in timpul unei intalniri, cei care au manifestat cu adevarat interes sincer fata de partener si au ascultat cu atentia ce le spunea acesta, au primit in schimb acelasi raspuns.

Un alt studiu publicat in Science Direct aduce dovezi suplimentare in acest sens. Conform acestui studiu, femeile considera capacitatea de a oferi atentie si a sti sa asculte ca fiind calitati extrem de atractive pentru un barbat.

Ce ai de facut

Toti cei interesati de dating si care isi doresc sa ajunga si la a doua intalnire cu partenerul care i-a invitat in oras sau pe care l-au invitat trebuie sa tina cont de acest sfat pentru a-si creste sansele in acest sens.

Asadar, data viitoare cand ai o intalnire asigura-te ca: asculti activ persoana din fata ta, raspunzi concludent si la obiect nu superficial, mentii contactul vizual.

Daca faci toate aceste lucruri vei demonstra ca esti interesat cu adevarat de partenerul de dating. Dupa cum arata cele doua studii la care am facut referire mai sus, in cele mai multe cazuri acest lucru va determina ca partenerul tau sa-ti raspunda cu aceeasi moneda si acelasi nivel de interes ca cel aratat de tine.

Tine insa cont de faptul ca un interes sincer nu poate fi "falsificat" asa ca nici macar nu incerca sa-l imiti.

Atentia acordata celuilalt este un adevarat afrodiziac atunci cand este oferita sincer si nu este fortata. Daca te straduiesti prea tare desi nu simti cu adevarat un interes, atunci persoana din fata ta va simti acest lucru si se va simti prost si deloc atrasa de tine.

E bine sa tinem cont de aceste descoperiri stiintifice care sunt validate si de experientele din viata de zi cu zi. Asa ca, data viitoare cand iti dai intalnire cu cineva cunoscut pe Compatibilitate.ro ai grija la interesul acordat, concentreaza-te sa ramai ancorat cu adevarat in momentul si locul in care te afli atunci fara a lasa mintea sa-ti zboare pe coclauri, acorda importanta cuvenita intrebarilor primite si vei fi surprins de rezultate.

Inregistreaza-te