Cuvantul secret pe care-l au in comun cele mai bune profile de dating

Te intrebi ce sa scrii in profilul tau de matrimoniale? Iti venim in ajutor cu cateva informatii furnizate de specialistii in relatii pe internet.

Se pare ca exista cateva cuvinte "magice" care pot face ca profilul tau de pe un site de dating sa creasca in popularitate.

Printre cele mai "profitabile" cuvinte, care atrag cel mai adesea vizitatori si mesaje se pare ca este cuvantul "sanatos"!

O usoara imbunatatire a ratei de popularitate a contului tau se pare ca il aduce si inserarea cuvintelor "amuzant" si "sincer".

Poate ca ti se va parea ciudat ca un lucru ca sanatatea poate impresiona si atrage barbatii sau femeile care isi cauta parteneri pentru o relatie matrimoniala pe Internet insa este logic daca stai sa te gandesti.

Un mod de viata sanatos si o stare buna de sanatate sunt calitati care, cu siguranta "dau bine" pentru oricine indiferent ca isi cauta un partener sexy, o fata frumoasa sau un partener stabil.

Ce sa eviti sa scrii despre tine pe un site de matrimoniale:

Ai vrea sa afli si care sunt cuvintele pe care e bine sa eviti sa le scrii in caracterizarea pe care ti-o faci pe Compatibilitate.ro? Iata o scurta trecere in revista a acestora:

- Profilele care mentioneaza "ambitia" la calitati se pare ca primesc cu 38% mai putine mesaje;

- Hobby-urile ca lectura sau muzica sunt de asemenea bine de evitat cand esti in cautarea unui partener;

Stai asa, cine ar fi interesat sa intalneasca o fata draguta careia nu-i place muzica? Pare ciudat nu-i asa?

Si totusi, specialistii in relatii online atrag atentia asupra faptului ca cei care isi dau intalniri pe site-urile de matrimoniale sunt caractere diverse si probabil le place sa descopere treptat pasiunile partenerului de chat online si nu sa le citeasca in descrierea de profil.

De fapt, secretul este sa nu dezvalui din prima toate elementele care te fac o personalitate deosebita atunci cand te prezinti pe Compatibilitate.ro, sa pastrezi o aura de mister si sa inciti prin profilul tau ca sa atragi parteneri cat mai diversi.

Inregistreaza-te