De ce e mai placut datingul la peste 30 de ani

In zilele noastre, cand tot mai multi oameni se casatoresc la o varsta mai inaintata decat pe vremea bunicilor, sunt tot mai multi barbati si femei singuri care au implinit deja frumoasa varsta de 30 de ani.

Continutul mare de imagini cu care esti invadat/a pe Facebook unde toata lumea se lauda cu relatiile de cuplu, cu vacantele impreuna cu copiii si cu aniversarile matrimoniale te poate face sa te intrebi ce cauti pe Compatibilitate.ro si de ce nu ti-ai gasit si tu inca jumatatea.

Exista insa si nenumarate avantaje cand ai 30 de ani si nu ai parte inca de o relatie stabila.

1. La varsta asta stii cine esti

Astazi tu esti cea care impune prietenelor mai tinere un anumit stil pe care doresc sa-l imite.

Relatiile pe care le-ai avut pana acum ti-au permis sa acumulezi o experienta care te ajuta sa descifrezi mai bine emotiile umane si sa stii ce cauti de la un partener de viata.

2. Iti permiti sa traiesti asa cum iti place

In liceu si in facultate viata ta sociala se rezuma la concerte in aer liber si la iesiri la o pizza pentru ca mai mult nu-ti permiteai.

Acum ai deja un job stabil si poti iesi in localuri deosebite fara sa te stresezi de cat costa un fel de mancare sau biletul de intrare.

Garderoba ta e de asemenea bine pusa la punct iar un tratament cosmetic lunar e ceva ce a devenit o obisnuita si un rasfat permanent.

3. Barbatii divortati sunt o optiune buna

Ok, asta ar putea suna putin ciudat la inceput insa… nu uita ca un barbat care are deja experienta unei relatii matrimoniale sunt unii dintre cei mai dezvoltati emotional oameni de pe scena online dating-ului.

Ei stiu deja ce functioneaza si ce nu intr-o relatie matrimoniala, au invatat deja niste lectii si stiu cum sa puna in aplicare ceea ce au invatat.

Daca sunt inscrisi pe Compatibilitate.ro, acesti barbati este clar ca nu s-au lasat descurajati de experienta divortului si sunt intr-adevar in cautarea unei partenere de viata.

4. Parintii nu mai sunt asa de pretentiosi

Sa fim sinceri, cand veneai acasa cu un baiat la 20 de ani ai tai il luau imediat la bani marunti si niciodata nu era cineva prea bun pentru tine.

Acum, dupa ce ai ajuns la 30 de ani, dorinta lor de a te vedea cat mai repede intr-o relatie serioasa ii face sa fie mult mai putin pretentiosi cu partenerii pe care-i aduci ca sa-i prezinti.

Mama nici macar nu ar mai stramba din nas daca i-ai spune ca l-ai cunoscut pe un site de dating online.

5. Esti liber/a sa faci ce vrei tu

Opreste-te o clipa din a-ti invidia prietenii pentru toate povestile lor despre ce relatie matrimoniala minunata au si ce frumoasa este viata pentru cupluri.

Nu uita ca ceea ce nu se vede in pozele lor de pe Facebook sunt noptile de nesomn, piesele de lego pe care calca atunci cand se dau jos din pat, weekend-urile petrecute doar la locul de joaca din parc si dorul de o baie relaxanta cu spuma.

Tu poti avea in schimb parte de plimbari placute in compania unui barbat sexy, poti sa zambesti cand primesti un compliment de la un necunoscut atragator si poti dansa pana dimineata la o petrecere.

Asa ca savureaza-ti statutul de femeie sau barbat singur si nu te da in laturi de la a trai viata la maxim cu toate provocarile ei!

Dating-ul online este un univers special al persoanelor interesate de noi provocari, curiosi si indrazneti. Fii unul dintre ei si simte-te bine!

Inregistreaza-te