Descopera-i personalitatea in functie de culoarea hainelor purtate la o intalnire

Cu toate ca sunt lucruri mult mai importante de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cauti un partener alaturi de care sa te simti bine, sau o relatie matrimoniala, pentru ca nu poti nici sa-ti dai seama "din prima" despre caracterul celui/celei cu care iti dai intalnire pe un site de online dating, nici sa-ti expui tu calitatile de la bun inceput, hainele pe care le porti exprima foarte mult.

Iti prezentam asadar mai jos cateva caracteristici foarte importante ale culorilor pe care poti alege sa le porti la o prima intalnire cu cineva cunoscut pe Compatibilitate.ro.

Dupa aceleasi criterii si simboluri, poti si sa analizezi dintr-o privire ce anume transmite si dezvaluie despre personalitatea celui/celei din fata ta, culoarea tinutei pe care o poarta.

Rosu

Pasiune si dragoste sunt cele mai comune lucruri asociate cu aceasta culoare, asa ca este de la sine inteles de ce este una dintre cele mai preferate culori pentru tinutele cu care se merge la intalnire.

Alaturi de emotii intense, simbolizeaza de asemenea putere si agresivitate (ceea ce poate fi "de bine") - mai ales daca vorbim de sex appeal!

Albastru

Albastrul reprezinta fidelitatea, calmul, increderea si succesul. Nuantele de albastru sunt linistitoare pentru psihic si il ajuta pe celalalt sa se simta confortabil in prezenta ta.

Culoarea reprezentativa a cerului si a apelor, este foarte potrivita daca vrei sa transmiti mesajul ca esti in cautarea unei relatii matrimoniale serioase.

Galben

Mai totdeauna cand vezi pe cineva imbracat in galben ai tendinta sa presupui despre acea persoana ca are o fire vesela si optimista. Culoarea soarelui si a verii, galbenul simbolizeaza veselia, denota o fire pozitiva, o personalitate efervescenta si plina de energie.

Galbenul este o culoare excelenta de purtat la o intalnire de online dating atunci cand ai nevoie de un plus de incredere si optimism.

Verde

O alta culoare linistitoare si calda, verdele duce automat cu gandul la natura si la prospetime, lucruri care au un efect reconfortant asupra psihicului uman.

Persoanele care poarta verde inspira creativitate, apropiere de natura si seriozitate.

Negru

Cu siguranta cea mai versatila culoare de purtat in orice tinuta, negrul transmite o multitudine de emotii: putere, eleganta, autoritate, incredere si leadership.

Desi poate fi perceput uneori ca auster si dur, negrul este culoarea care te scoate din impas intotdeauna in privinta tinutei pentru o intalnire, cu conditia sa-l accesorizezi cu elemente care sa-ti defineasca si sublinieze personalitatea.

Alb

Stim cu totii ce simbolizeaza albul, nu degeaba este culoarea asociatia in mod traditional cu rochia de mireasa. Insa, albul nu duce cu gandul doar la puritate si inocenta ci si la pace, libertate si optimism, si nu in ultimul rand la eleganta si stil.

O tinuta vestimentara in alb complet poate crea un look incredibil de fresh si stralucitor.

Mov

Nu degeaba movul, sau indigo-ul cum i se mai spune, este culoarea asociata in mod traditional regalitatii. Nuantele de mov ale hainelor tale sugereaza lux, opulenta si bunastare ducand in acelasi timp cu gandul la arte si creativitate.

Daca vrei sa abordezi o tinuta cu adevarat eleganta si un stil usor misterios in acelasi timp la intalnire, poti opta categoric pentru indigo.

Roz

Culoarea traditionala a feminitatii, rozul denota in acelasi timp pasiunea pentru flirt, distractie, amuzament si voie buna.

Cu toate acestea, rozul nu mai este de mult o culoare exclusiv feminina, putand fi purtata cu dezinvoltura si de catre barbati, mai ales daca acestia vor sa exprime nonconformism si creativitate.

Bineinteles, toate aceste caracteristici ale culorilor pot fi luate in considerare doar daca tu consideri ca te reprezinta daca alegi sa le porti, altfel nu ai face decat sa pozezi in cineva diferit de cel/cea care esti cu adevarat, lucru care nu e de dorit daca ceea ce cauti pe Compatibilitate.ro este o relatie matrimoniala.

Inregistreaza-te