Gesturi romantice pentru cupluri aflate intr-o relatie la distanta

Universul intalnirilor online este fascinant tocmai pentru ca nu e supus acelorasi reguli de timp si distanta ca relatiile din viata de zi cu zi. Pe un site de dating online, barbati sau femei singure nu sunt limitate la cercul de cunoscuti sau de persoane din anturajul imediat pentru a-si putea gasi jumatatea.

Pe Compatibilitate.ro poti cunoaste un partener din alt oras sau chiar din alta tara, pe care nu ai avea ocazia sa-l/o cunosti in viata reala pentru simplul motiv ca sunt mari sanse sa nu fi ajuns niciodata in acel oras sau in acea tara.

Deci, relatiile la distanta se pot usor infiripa pe un site de matrimoniale, insa cum le mentii, cum faci ca ele sa infloreasca si care este farmecul unei relatii la distanta?

Citeste mai jos cateva trucuri pentru a aduce putin romantism in viata voastra chiar daca va despart sute de kilometri si comunicati doar pe Internet sau la telefon.

Intr-o relatie la distanta, gesturile romantice trebuie sa fie creative

Importanta romantismului mai ales la inceputul unei relatii nu este necesar sa mai fie demonstrata. Aceste mici gesturi doveditoare ale atasamentului, simpatiei si dragostei fata de celalalt sunt un liant foarte puternic ce uneste doua suflete poate pe vecie. Si sunt si o confirmare a faptului ca vorbele si declaratiile nu sunt doar de fatada. Cei care se straduiesc sa faca astfel de lucruri, chiar daca sunt implicati intr-o relatie la distanta prin intermediul Internetului, este clar ca isi doresc cu adevarat o viata alaturi de partenerul lor.

Cand te cunosti cu jumatatea ta prin intermediul Compatibilitate.ro este oarecum mai dificil sa faci gesturi romantice mai ales daca locuiti in orase sau chiar tari diferite. Dificil, insa nu imposibil. Iata cateva idei care te pot ajuta sa-ti demonstrezi afectiunea fata de partenerul tau de dating online.

Trimite-i o cutie cu mici surprize!

Aduna intr-un mic colet cateva lucruri dragute pe care ti-ar placea sa le foloseasca zilnic partenerul tau ca amintire de la tine: un bax de post-it-uri in forma de inimioara sau alt simbol important pentru el/ea; un pix cu numele tau pe el; o sticluta cu uleiuri de aromaterapie sau un suvenir sub forma de magnet din orasul/tara ta.

Trimite-i coletul prin posta si fa-i o surpriza placuta!

Flori si cadouri

Poti comanda online la o florarie din orasul lui/ei sa-i fie livrat un buchet sau un aranjament floral cu o ocazie speciala (ziua de nastere, Valentine’s Day sau aniversarea datei cand ati vorbit prima data). Tot online poti comanda cu livrare la adresa lui sau ei un mic cadou dragut, un ursulet de plus, o macheta de avion sau masinuta de colectie, un set de birou sau orice consideri ca i-ar place mult partenerului tau.

Comanda pizza

Puteti sa mancati o pizza impreuna chiar daca sunteti intr-o relatie la distanta. Cum? Comandati amandoi acelasi fel de pizza si-l mancati la aceeasi ora in timp ce conversati online. Faptul ca savurati amandoi in acelasi timp aceleasi arome de pizza va va ajuta sa va simtiti aproape ca la o intalnire.

Trimite-i o fotografie personalizata

Poti decupa din carton sau desena pe o coala mare de hartie un mesaj romantic de genul "Te iubesc foarte mult!" sau "Esti cel/cea mai important/a pentru mine" si te poti fotografia tinand in mana mesajul.

Trimite-i aceasta poza si cu siguranta il/o vei impresiona placut.

Fa gesturi care stii ca l-ar impresiona pe partenerul tau

Daca stii ca el/ea sunt profund implicati si atasati de anumite cauze sociale cum ar fi copiii abandonati sau plantarea copacilor, poti merge la o campanie de impodobire si sa plantezi un copac in numele iubirii voastre, sau poti dona jucarii unei case de copii sau poti boteza un copil al unor rude sau necunoscuti si, daca ei sunt de acord, supremul gest romantic ar fi sa-i dai micutului numele partenerului tau.

Bineinteles ca nu este cazul sa te limitezi la aceste gesturi romantice sugerate de noi. Da frau liber creativitatii si surprinde-ti partenerul.

Pentru mai multe sfaturi si trucuri utile in online dating, citeste si celelalte articole de pe blogul Compatibilitate.ro.

Inregistreaza-te