Unde sa iesi la intalnire de Valentine's Day - 6 idei inedite

Valentine's Day sau ziua Sfantului Valentin in romaneste, este ziua internationala a indragostitilor, si ce alta ocazie poate fi mai buna pentru a-ti da intalnire cu un partener cunoscut pe un site de dating online.

In definitiv, de aceea te-ai inscris (daca nu ai facut-o inca te invitam sa o faci aici) pe un site de relatii matrimoniale cum este Compatibilitate.ro.

Si totusi, cum ai putea sa faci aceasta intalnire una cu adevarat speciala si a iesi din monotonia intalnirilor la o cafea sau un film, fie el si unul de dragoste?

Iata cateva idei despre ce ati putea face si unde ati putea merge la intalnirea din ziua Sfantului Valentin.

O degustare de vinuri

Invitatia la o crama unde sa savurati o selectie deosebita de vinuri poate fi ceva deosebit in ziua de Sfantul Valentin.

O degustare de vinuri poate fi o ocazie minunata sa va relaxati si sa va destindeti bucurandu-va unul de compania celuilalt. Iar un vin bun se stie, completeaza intotdeauna momentele frumoase. Noroc!

Invitatie la … dans

Dansul este la fel de vechi ca si dragostea cand vine vorba de cupluri si de moduri de a celebra iubirea. Nimic nu uneste mai frumos doi oameni care vor sa petreaca agreabil o seara impreuna decat un dans, sau mai multe. Asa ca, e tot ce poate fi mai potrivit ca in seara de Valentine's Day sa mergeti impreuna intr-un local unde se danseaza sau la un curs de dansuri.

Orice femeie care viseaza o relatie matrimoniala s-a gandit macar o data la ziua nuntii ei si a visat cum va fi dansul mirilor. Aceasta seara de dans poate fi un adevarat test pentru voi doi si o ocazie minunata pentru a afla cat de bine va potriviti.

Seara de karaoke

Ziua Sfantului Valentin face ca majoritatea restaurantelor sa fie pline, asa ca de ce n-ati sarbatori mai bine intr-un pub unde se canta si karaoke. Va puteti amuza urmarindu-i pe ceilalti si, de ce nu, iti poti surprinde partenerul/a cu o declaratie de dragoste… cantata.

Un concurs de fotografii

Cine face cea mai frumoasa fotografie de iarna? Invita-ti partenerul de dating la un concurs in care sa faceti poze cu tematica "inghetata". Aveti nevoie doar de telefoane si de o plimbare in natura.

Cursuri de gatit

O alta idee care ar putea sa va surprinda placut pe amandoi ar fi sa participati impreuna la un atelier de gatit in care sa invatati sa pregatiti un desert sau un fel de mancare deosebit.

Clipe de relaxare impreuna

Surprinde-ti partenerul si invita-l sa iesiti intr-un loc deosebit, la piscina unui hotel sau la o sedinta de spa in doi care sa includa si o sedinta de masaj de cuplu sau de sauna. Asta va face ca intalnirea voastra sa fie cu adevarat speciala si va fi cu siguranta binevenita acum iarna si pentru tonusul fizic si psihic.

Inregistreaza-te