Viata amoroasa la peste 30 de ani - 6 lucruri de care sa tii cont!

Dupa ce lasi in urma taramul magic al celor 20 de si ceva de ani, lucrurile incep sa se complice in privinta intalnirilor si a gasirii unui partener de dating.

Sau cel putin asa poate parea pentru unii. In lumea dating-ului online insa, cei trecuti de 30 de ani au foarte multe avantaje in gasirea unui partener de viata.

1. Profita de pauza de pranz!

La 30 si ceva de ani, majoritatea barbatilor si femeilor au deja  un job stabil si lucreaza 8 ore pe zi. Ceea ce inseamna ca se duc la culcare mai devreme si trebuie sa se trezeasca cu noaptea in cap pentru a merge la munca. Asa ca, pauza de pranz devine un moment foarte bun pentru a-ti stabili o intalnire cu un partener cunoscut pe un site de dating online. O cafea la o terasa sau o salata la un fast-food din oras pot deveni pretexte foarte bune pentru o intalnire rapida de o ora, timpul ideal pentru a decide daca sunteti atrasi unul de celalalt si daca vreti sa va mai vedeti si sa incepeti o relatie.

2. Aspectul fizic nu mai este prioritar

Bineinteles ca, intotdeauna, o persoana de sex opus care arata foarte bine si care corespunde intru totul preferintelor tale iti va atrage atentia si iti va suscita interesul. Este perfect normal sa se intample asa. Cu toate acestea, cand depasesti varsta de 30 de ani si incepi sa fii interesat/a de gasirea unui partener pe termen lung, pentru o relatie matrimoniala, realizezi ca nu aspectul fizic este prioritar, asa cum era cand relatiile stiai ca se vor limita la o aventura.

La 30 + principiile de viata, convingerile religioase si politice, ambitiile si scopurile in viata sunt cele care devin prioritare pe lista calitatilor unui potential partener.

3. Online dating-ul este preferat de cei de aceeasi varsta cu tine

Dating-ul online este mult mai popular printre persoanele de aceeasi varsta cu tine si stii de ce? Pentru ca, la fel ca si tine, si ei sunt obositi dupa o zi de munca, si le este mult mai comod sa trimita un mesaj pe un site precum Compatibilitate.ro decat sa se aranjeze sa iasa in oras, asa cum ar fi facut la 20 si ceva de ani.

Pe internet poti sa discuti si sa cunosti persoane aflate in orice colt al lumii, in alta tara sau alt oras, si nu mai esti limitat la persoanele care locuiesc in aceeasi zona si frecventeaza aceleasi locuri cu tine. In plus, faptul ca il/o descoperi pe un site de dating, este un indiciu in plus ca sunteti amandoi in cautarea unei relatii, iar datele pe care le descoperi in profilul lui/ei iti ofera numeroase idei pentru inceputul unei conversatii.

4. Uita de flirturi in club

Iti amintesti cum priveai acum 10 ani un barbat matur singur care statea pe scaunul de la bar in club cu o bere in mana si privea lasciv fetele care dansau? Acelasi sentiment ti-l trezea si doamna puternic fardata care facea contrast cu prietenele din gasca ta fiind evident mai in varsta cu vreo 15 ani, desi purta acelasi tip de haine.

Acum tu esti acel barbat sau acea femeie matur/a, si la fel vei fi privit/a daca iti vei cauta parteneri in cluburi. Un site de online dating cum este Compatibilitate.ro este ceea ce ai nevoie. Aici, "jocul seductiei" este privat, discret si total in controlul tau.

5. Poti gasi mai usor parteneri interesati de relatii serioase

Pe un site de dating poti cunoaste atat parteneri interesati de intalniri doar pentru socializare si distractie cat si persoane dornice de a-si intemeia o familie.

Atunci cand ai trecut de 30 de ani incepi sa realizezi mai usor ca timpul zboara, ca in curand se apropie a 40-a decada a vietii tale si ca nu prea mai ai timp de intalniri doar pentru distractie si sex. Te gandesti la o familie proprie, asa ca este normal sa-ti indrepti atentia catre acei potentiali parteneri care si-au bifat si ei in profilul de dating ca sunt interesati de o relatie matrimoniala.

6. Acumuleaza experienta si distreaza-te!

Desi sfatul nostru este cel de mai sus de la punctul 5, adevarul este ca pe taramul celor 30 si ceva de ani, multi simt adesea o stare de confuzie. "Ce daca am 30 si ceva de ani? Sunt inca tanar/a si am timp sa ma mai distrez. Daca nu o fac acum nu voi mai avea cand sa o fac!". Si este un punct de vedere foarte indreptatit.

Asadar, daca in cautarea partenerului/ei de viata se intampla sa intalnesti si persoane pasagere prin viata ta, despre a caror prezenta stii de la inceput ca va fi trecatoare dar a caror companie iti face placere, profita la maxim de aceste momente. Orice traire noua ne imbogateste sufleteste iar iubirea cea adevarata nu va avea nimic de suferit daca tu ai acumulat ceva experienta de viata in timpul in care o cauti.

Inregistreaza-te