Cele 4 reguli de aur de urmat daca vrei o relatie serioasa

In anumite privinte, dating-ul online si social media au facut ca infiriparea de relatii de dragoste sa fie cu mult mai usoara atat pentru femei cat si pentru barbati.

In ziua de azi, femeile pot lua initiativa primului pas catre o relatie la fel de usor ca barbatii iar universul dating-ului se invarte defapt in jurul alegerilor pe care le faci.

Daca esti pregatit/a pentru o casnicie sau o relatie serioasa de lunga durata, tot ce ai de facut este sa-ti setezi cu grija prioritatile si sa fii constient/a de ceea ce-ti doresti si-ti propui sa obtii. Acest lucru trebuie sa fie foarte clar atat pentru tine cat si pentru potentialii tai parteneri de pe Compatibilitate.ro.

1. Tine minte ca sa gasesti un partener compatibil pentru o relatie serioasa poate dura

Daca ceea ce-ti doresti este o relatie matrimoniala sau macar ceva serios si de durata si nu un simplu flirt sau sa te distrezi si sa cunosti oameni noi, atunci abordeaza-i pe cei care te intereseaza din lumea dating-ului online cu acest gand in minte. Nu te aventura in ati da sute de intalniri pana cand nu esti sigura ca si cel/cea din spatele ecranului isi doreste cel putin ceva la fel de serios ca si tine, sau cel putin ia in considerare acest lucru.

2. Completeaza-ti datele din profil cu maxima seriozitate

Ar fi simplu sa afirmi despre tine lucruri care sa te faca sa apari intr-o lumina mai buna sa spunem, sau sa pozezi in cine ti-ar fi placut sa fii in loc de cine esti in realitate, insa nu are rost sa minti.

Daca vei ajunge sa cunosti in realitate persoanele de care esti interesat/a pe Compatibilitate.ro ei/ele isi vor da seama mai devreme sau mai tarziu ca ai mintit si acest lucru nu va fi in avantajul tau. Nimeni nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa cu cineva care a mintit de la bun inceput.

Nu omite sa-ti completezi profilul cu una sau mai multe fotografii reprezentative cu tine. Degeaba vei atrage potentiali parteneri cu poze de cand erai cu 20 de ani mai tanar/a, in momentul primei intalniri vor da bir cu fugitii pentru ca se vor simti dezamagiti.

3. Selecteaza profilele cu mare atentie

Poti alege trei sau patru persoane ale caror profile iti plac si ale caror raspunsuri si interese coincid cu ceea ce cauti tu la un partener si le poti trimite mesaje.

Daca dupa primele cateva schimburi de mesaje nu se arata interesati sa va cunoasteti in realitate gandeste-te serios la posibilitatea de a fi dat peste persoane care vor doar sa se distreze si nu sunt in cautarea unei relatii serioase la fel ca tine. In lumea online dating-ului gasesti tot felul de oameni, unora le place doar flirtul pe Internet.

4. Prima intalnire este extrem de importanta

Bineinteles ca se poate merge si mai departe si daca prima intalnire nu a fost in intregime ceea ce ti-ai dorit, insa de cele mai multe ori, prima impresie este cea care ramane.

Pregateste-te cu grija, atat in privinta aspectului fizic dar nu uita si sa-ti supraveghezi manierele. Poti sa fii interesat/a de lucruri privind jobul partenerului, interese comune, etc. este firesc si normal, dar nu epuiza toate subiectele de conversatie de prima data si nici nu dezvalui totul despre tine asa usor.

Concentreaza-te mai bine pe compatibilitatea dintre voi, pe lucrurile pe care le aveti in comun, si in loc sa vorbesti despre fapte petrecute in trecut, observa daca se infiripa discutii despre un posibil viitor comun.

Daca exista atractie intre voi si el/ea isi doreste acelasi lucru, cu siguranta relatia voastra va deveni serioasa in scurt timp. Poate vei parasi lumea dating-ului online pentru o viata fericita alaturi de partenerul tau, dar te rugam sa nu uiti Compatibilitate.ro cand se va intampla acest lucru. Te asteptam oricand pe pagina noastra de facebook sa ne impartasesti povestea voastra de iubire.

Inregistreaza-te