Ce spun astrele despre viata ta amoroasa in aceasta toamna?

Unii se indragostesc, altii inca isi cauta jumatatea, cei care sunt in cautarea unei relatii matrimoniale pot sa-si gaseasca in sfarsit jumatatea alaturi de care sa faca marele pas poate chiar anul viitor. Toamna lui 2018 va fi plina de surprize pe plan sentimental pentru toate zodiile horoscopului.

Afla de la specialistii Compatibilitate.ro ce iti rezerva astrele pentru lunile de toamna ale acestui an si ce influente vor avea ele asupra capitolului amoros al vietii tale.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Aventura, pasiune, fluturi in stomac, cele mai romantice intalniri din viata lor, cele mai savuroase conversatii pe care le-au avut cu cineva, nopti nedormite, insa fericite… toamna 2018 iti promite aceste lucruri din punct de vedere astral. Este extrem de important pentru Berbeci sa renunte in aceasta perioada la obiceiurile lor de autoizolare si sa spuna "da" iubirii. In definitiv, toamna este anotimpul perfect pentru inceperea unei noi relatii.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

In aceasta toamna, nativii din Taur vor avea doar motive de bucurie. Contextul astral al acestui anotimp va genera pentru tauri doar surprize placute pe plan sentimental si nu-i va lasa la greu cand vine vorba de dragoste. Viata sentimentala a Taurilor este unul dintre acele planuri ale vietii lor in care vor avea parte in lunile de toamna doar de clipe placute alaturi de partenerii lor.

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Spre deosebire de sezonul trecut, in lunile care urmeaza, nativii din Gemeni vor avea parte doar de surprize placute pe plan sentimental. Ei vor avea posibilitatea sa traiasca dragostea la cote maxime in aceste luni. Se vor simti iubiti, placuti, impliniti iar pasiunea sentimentala va fi pentru ei cel mai bun refugiu pentru a scapa de problemele cotidiene.

Pentru cei care isi doresc o relatie matrimoniala urmeaza o perioada foarte buna sa-si gaseasca sufletul preche.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Spre deosebire de vara care tocmai a trecut, toamna 2018 va aduce pentru nativii din Rac o mare stabilitate in viata sentimentala.

Lunile de la sfarsitul anului vor aduce in viata Racilor posibilitatea unei calatorii alaturi de o persoana nou cunoscuta, o calatorie de iubire si descoperire pe care si-o doresc mult si care va fi decisiva pentru traseul viitor al relatiei lor. Ei pot visa din nou, cu cea mai mare incredere, la iubirea pe care si-o doresc.

Leu (23 iulie - 22 august)

Chiar daca nu sunt constienti de acest lucru, in aceasta toamna astrele le insufla Leilor un optimism iesit din comun atunci cand vine vorba de viata lor sentimentala. Acest lucru ii va ajuta sa treaca peste momentele grele, dar si sa-si faca planuri marete sau chiar sa-si duca relatia la un alt nivel.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Toamna 2018 aduce sanse reale pentru cei singuri din zodia Fecioara de a-si intemeia o relatie. Fecioarele nu vor trebui sa se dea peste cap pentru a obtine  acest lucru, din contra, trebuie sa fie optimisti, sa-si pastreze naturaletea si sa nu ezite sa-si dea frau liber trairilor si sentimentelor.

Atunci cand s-au inscris pe un site de matrimoniale, acesta este primul pas facut catre implinirea destinului lor.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Urmeaza un anotimp in care cei nascuti in zodia Balantei ar trebui sa puna accentul pe pasiune si pe ceea ce simt cu adevarat si nu pe ceea ce vor altii pentru ei. In aceasta toamna, s-ar putea ca Balantele sa dezamageasca unele persoane, insa a sosit clipa in care trebuie sa se puna pe ei/ele insisi/insele pe primul loc si mai putin pe altii si nevoile lor.

Scorprion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Toamna acestui an va fi o perioada foarte buna pentru o noua relatie sentimentala in viata Scorpionilor.

Daca in ultima perioada lucrurile nu au stat chiar asa cum si le-ar fi dorit, de aceasta data roata se va intoarce in favoarea lor. Tot ce au de facut nativii este sa-si ia inima in dinti si sa acorde o sansa celor care le vor da intalnire pe Compatibilitate.ro.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Framantarile si nelinistile Sagetatorilor prinsi de prea mult timp in panza cautarilor si a indoielilor iau sfarsit odata cu venirea primei luni a toamnei. Este aproape imposibil ca nativii sa nu profite de circumstantele astrale favorabile care le vor scoate in cale iubirea. Tot ce au de facut este sa nu lase dragostea sa treaca pe langa ei.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Va fi un sezon in care astrele se vor "juca" putin cu viata lor afectiva. Nu vor avea parte de evenimente iesite din comun, dar trebuie sa fie mult mai atenti decat de obicei cu aventurile ocazionale, si sa dea prioritate persoanelor despre care au motive sa creada ca sunt in cautarea unei relatii serioase.

Daca esti nascut in zodia Capricornului gandeste, analizeaza si apoi actioneaza care ar trebui sa faca o persoana se indragosteasca de tine.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

E timpul pentru Varsatori sa se revina cu picioarele pe Pamant. Este adevarat, pana acum contextul astral le-a oferit suficiente motive sa creada ca ei nu au sanse sa aiba parte de relatia serioasa mult dorita. Total gresit! In aceasta toamna trebuie sa ia fraiele propriului destin in mana, sa apeleze la Compatibilitate.ro si sa isi faca curaj pentru a cunoaste noi parteneri. Totul depinde numai si numai de ei, contextul astral al acestor luni de toamna le va fi favorabil pe plan sentimental.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Contextul astral ofera celor din zodia Pesti sprijinul necesar pe plan sentimental in aceasta toamna.

Asadar, fie ca esti barbat fie ca esti femeie, profita in acest sezon in care nu veti fi nevoiti sa faceti nici un fel de compromis pentru a avea o relatie de dragoste plina de bucurie si voie buna.

Inregistreaza-te