5 idei pentru o intalnire de iarna super romantica

E frig, sunteti amandoi infofoliti si parca discutiile din spatele ecranului calculatorului, in caldura fotoliului de acasa suna mai bine decat o intalnire?

Totusi, solutia pentru a avea in sfarsit o relatie adevarata este sa propui si sa accepti o intalnire.

Unde ti-ar placea sa mergeti? Ce ati putea sa faceti intr-o zi friguroasa de iarna pentru ca primii fiori ai dragostei sa va incalzeasca sufletele?

1. O plimbare in parc

Cum in parc? Aleile sunt inghetate si copacii desfrunziti. Da, asa este, insa straturile imaculate de zapada sau privelistea unui lac inghetat vor compensa cu siguranta.

Unde mai pui ca, din cauza frigului, aveti mai multe sanse sa va plimbati singuri si nestingheriti de nimeni pe alei. Nici nu vei sti cand te vei trezi ca ti-ai scos manusa pentru a o/il lua de mana!

2. Faceti un om de zapada

Ce daca nu mai sunteti copii? Surprinde-ti partenerul scotand din buzunar un morcov si doi nasturi negri pregatiti special pentru intalnirea voastra si propune-i sa faceti impreuna un om de zapada.

Nu doar trupurile vor fi incalzite de miscare si buna dispozitie ci si sufletele care isi vor aminti de clipele fara griji ale copilariei.

Iar daca cumva, partenera/ul tau este divortat/a si are copil/ii, aceasta initiativa ii va demonstra mai bine decat o mie de cuvinte ca esti o persoana potrivita pentru a-ti asuma o relatie cu el/ea si ca nu ai uitat care sunt distractiile adevarate si momentele pretioase ale iernii.

3. O sesiune de cumparaturi

Poti sa-i propui sa mergeti impreuna la cumparaturi si sa luati daruri pentru cei dragi. Il/o poti ajuta facandu-i sugestii in privinta cadourilor pentru parinti, bunici, colegi, sefi, si… de ce nu, il/o poti observa pentru a-i afla gusturile si preferintele. Cine stie, poate veti petrece in curand primul vostru Craciun impreuna si va fi nevoie sa-l ajuti pe Mos Craciun sa aleaga cel mai potrivit dar pentru "dragostea ta".

4. Mergeti la patinoar sau la sanius

Ce daca nu stiti nici tu nici ea sa patinati? Va fi cu siguranta o experienta draguta si va puteti tine de maini ca sa va tineti echilibrul, sa il/o ajuti sa carmeasca sania, sau puteti pur si simplu sa va odihniti imbratisati pe marginea patinoarului privindu-i pe altii cum se distreaza, in timp ce savurati un pahar de vin fiert. Intotdeauna gasesti vin fiert la patinoar sau la baza partiei de sanius.

5. O excursie si un foc de tabara

Daca nu ai curaj ca prima intalnire sa fie doar in doi si il/o inviti la o iesire cu prietenii, te poti gandi la o excursie undeva in natura.

Un foc de tabara pe inserat si romantismul fulgilor de nea care, daca vei avea noroc vor pluti dansand prin aer pe crestetele voastre, vor asigura cadrul perfect pentru o prima imbratisare si un sarut plin de fiori.

Nu-i asa ca deja nu te mai gandesti cu infrigurare la o intalnire de iarna? Fa-ti curaj si invita-ti partenerul de pe Compatibilitate.ro sa va cunoasteti in realitate. Pana la urma, se apropie Craciunul si toata lumea stie ca e perioada din an cand dragostea pluteste in aer si sacul lui Mos Craciun e plin de iubire si daruri romantice pentru toata lumea.

Inregistreaza-te