Cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine pe un site de dating online

E destul de greu sa-i atragi atentia unei persoane de care-ti place si in viata de zi cu zi, dar sa ajungi sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine pe un site de intalniri online poate fi o provocare.

Cum te evidentiezi fata de miile de utilizatori ai unui site de dating online? Cand iti place profilul unui barbat sau al unei femei singure de pe Internet cum faci sa ii captezi interesul?

Iata mai jos cateva trucuri utile pentru a aprinde flacara pasiunii in online dating.

1. Fii pozitiv

Nimic nu atrage mai tare un barbat singur sau o femeie in cautarea unui partener decat un ton pozitiv si vesel.

Asa ca, daca esti predispus/a la introspectie, reflectezi adesea asupra aspectelor negative ale vietii, acest lucru nu va aduce dupa sine o relatie pe Internet. Ba mai degraba ii va pune pe fuga.

Ai grija sa pastrezi un ton optimist si jovial in discutiile pe un site de online dating si vei atrage cu siguranta parteneri care ar putea sfarsi prin a se indragosti de-a binelea de starea ta vesela si pozitiva.

Afla aici si alte trucuri despre cum sa primesti mai multe raspunsuri pe un site de dating.

2. Pune intrebari

Stii cat e de frustrant cand esti blocat/a intr-o conversatie care se transforma intr-un monolog. Daca in viata reala ai sansa sa-i dai celuilalt de inteles cate ceva si prin gestica si mimica fetei, in cazul chat-ului pe un site de dating online nu ai aceasta posibilitate.

Si acesta e un alt lucru care-i sperie pe barbatii singuri care cauta o relatie online, cat si pe femeile care-si cauta partenerul pe Internet.

Daca vrei ca persoana de care esti interesat/a sa ajunga sa se indragosteasca de tine, tine minte regula aceasta de aur pe un site de matrimoniale - pune-i intrebari!

Curiozitatea fata de o persoana o va flata si o va face la randul lui/ei sa devina interesat/a de tine.

Bineinteles, asta nu inseamna sa fii agasant/a si sa asaltezi partenerul de chat online cu intrebari personale intime de la inceput.

O intrebare simpla gen "cum ti-a fost ziua de azi?" ar trebui sa fie suficienta pentru a initia o conversatie placuta.

Nu uita, cei care sunt inscrisi pe site-uri de online dating sunt in cautare de parteneri, deci aveti acelasi interes, totul e sa reusiti sa spargeti gheata.

Daca nu ai idei despre cum sa incepi o conversatie citeste aici 30 de idei pentru a incepe un chat pe un site de dating.

3. Ambiguitatea

Al treilea si cel mai important sfat este sa nu te lasi cucerit/a din prima. Nu uita ca sunt o multime de potentiali parteneri pentru o relatie pe un site de matrimoniale.

Nu-i da de inteles din prima celui/celei cu care conversezi ca te-a cucerit chiar daca abia astepti urmatoarele mesaje.

De fapt, ceea ce este cel mai incitant la relatiile care incep pe un site de dating este tocmai aceasta "vanatoare" si pasiunea flirtului online.

Asadar, atunci cand iti dai intalniri online tine minte, sa iti arati curiozitatea, sa porti discutii pe un ton pozitiv si sa nu te grabesti.

Barbatii care cauta o partenera pe Internet sunt incitati de noutatea descoperirilor facute iar femeile aflate in cautarea unui potential partener de viata pe un site de online dating vor fi si ele incantate de aceste calitati.

Mult succes la dating online!

Inregistreaza-te