5 trucuri ca sa atragi interesul in online dating

Sa cunosti potentiali parteneri pe un site de dating online nu este deloc greu, dar sa atragi exact acele persoane de care esti cu adevarat interesat/a.... ei bine, asta necesita putina "munca".

Vestea buna este ca, e mult mai simplu sa o faci odata ce descoperi cateva lucruri utile.

Iata 5 trucuri pentru dating online ca sa atragi persoanele de care esti interesat/a:

1. Poza ta de profil trebuie sa te reprezinte in cea mai buna ipostaza a ta

Poza de profil de pe un site de dating cum este Compatibilitate.ro reprezinta prima impresie pe care o faci tuturor acelora pe care vrei sa-i cunosti in lumea datingului online. Oamenii sunt impresionati de aspectul vizual asa ca, importanta ei este una foarte mare.

Incearca sa iti faci cat mai multe poze dintre care sa o alegi pe cea mai potrivita. Pentru o cat mai mare sansa de succes, nu folosi programe de genul Photoshop pentru a modifica poza, insa poti utiliza o camera foto profesionista si daca iti permiti, poti apela chiar la serviciile unui fotograf profesionist pentru o sesiune foto.

S-ar putea sa te gandesti ca asta ar fi o cheltuiala cam mare pentru o poza de profil pe un site de matrimoniale, insa daca privesti lucrurile din alta perspectiva, ce inseamna niste bani cheltuiti acum daca te vor ajuta sa-ti gasesti iubirea vietii tale, alaturi de care sa traiesti fericit/a toata viata?!

2. Mai multe poze, mai multe sanse la ... "fericire"

Unii afirma ca cel mai bine este sa-ti alegi o singura poza in care arati cel mai bine, si sa te multumesti cu ea pentru profilul tau de dating. Noi spunem ca acesta nu este un sfat bun.

O serie de imagini care sa te reprezinte in mai multe ipostaze iti vor creste considerabil sansele sa atragi atentia acelor persoane de care esti interesat/a pentru o relatie. Nu uita, fiecare poza spune o poveste diferita despre tine, in functie de atitudinea ta surprinsa de acea imagine, de decor, de cum esti imbracat/a, de postura, etc.

Te sfatuim sa incarci pe profilul tau de pe Compatibilitate.ro poze cu tine intr-o calatorie, o poza cu un animal de companie (daca ai asa ceva), poate una cu tine costumat/a de Halloween sau pentru un bal mascat, sau facand o activitate preferata cum ar fi sa lucrezi in gradina, sa citesti sau chiar sa gatesti.

3. Flirteaza, dar nu exagera!

Daca ai cunoaste pe cineva intr-un club sau la o petrecere, cum i-ai da de inteles ca esti interesat/a de el/ea? Probabil ai zambi mult, i-ai atinge bratul, te-ai apleca spre el/ea cand ii vorbesti, si i-ai da tot felul de astfel de semnale vizuale sau verbale care sa-ti comunice interesul.

In lumea relatiilor matrimoniale pe Internet insa nu dispui decat de tastatura asa ca trebuie sa fii foarte inventiv/a.

Poti si este chiar indicat sa folosesti semnele de exclamatie si diversele simboluri utilizate in comunicarea online. Glumitele si aluziile sunt la locul lor atata timp cat nu abuzezi de ele. Doar nu vrei sa pari un/o adolescent/a?

Foloseste flirtul doar pentru a trezi interesul persoanei de care esti atras/a, poti trece apoi la conversatii mai serioase. Asta si este indicat sa faci daca ceea ce-ti doresti este o relatie pe termen lung.

4. Incearca sa fii scurt/a si concis/a

Chiar daca sunteti pe un site de matrimoniale si cel mai probabil aveti acelasi interes, acela de a va gasi un/o partener/a, nu uita ca in zilele noastre viata este atat de agitata iar oamenii sunt atat de ocupati incat atribuie din ce in ce mai putina atentie cu adevarat lucrurilor importante.

Atunci cand trimiti un mesaj unei persoane de care esti interesat/a incearca sa nu scrii mai mult de 2-3 paragrafe in care sa comprimi cat mai clar si concis lucrurile pe care vrei sa le comunici despre tine. Nimeni nu mai are timp in ziua de astazi sa citeasca romane de dragoste primite in casuta postala de pe un site de matrimoniale.

5. Iesi in evidenta!

Gandeste-te bine si pune in valoare calitatile care te fac intr-adevar deosebit/a de ceilalti. Prietenii iti spun ca esti foarte amuzant/a? Ai o fire aventuroasa? Esti pasionat/a de voluntariat sau poate toate cele de mai sus. Atunci cand vorbesti cu cineva cunoscut pe Compatibilitate.ro foloseste toate aceste lucruri in avantajul tau. Nu te feri sa povestesti despre lucrurile care te pasioneaza cu adevarat, despre visele si sperantele tale.

Si nu uita, daca vreuna dintre aceste calitati poate fi ilustrata in pozele tale de profil (de ex. daca iti place alpinismul iti poti face o poza pe un versant abrupt) nu ezita s-o folosesti.

Daca esti nou/a in lumea dating-ului online, toate aceste sfaturi si reguli iti pot parea cu siguranta cam prea complicate ca sa le aplici, insa nu uita, tot ceea ce conteaza este sa demonstrezi celorlalti ca ai o personalitate interesanta, ca esti cineva pe care merita sa-l/o cunoasca si de ce nu, sa inceapa o relatie cu tine.

Inregistreaza-te