Trucuri pentru fotografii care te pun cel mai bine in evidenta

Ti-ai facut un cont si esti gata sa pastesti in lumea dating-ului online. Constati insa ca profilul tau are nevoie de fotografii, iar tu nu ai nici in calculator si nici pe telefon vreo poza reusita.

Poti sa-ti pui oare pe un site de dating o poza cu un apus de soare romantic sau cu cainele tau? Nu e deloc indicat.

Ceea ce cauta barbatii pe Internet sunt femei sexy, iar doamnele singure vor sa vada pe un site de anunturi matrimoniale cum arata cel cu care schimba mesaje.

Cum ar trebui asadar sa arate poza perfecta pentru profilul tau de pe Compatibilitate.ro?

1. Nu purta palarie

O palarie sau o sapca poate fi sexy sau misterioasa doar daca cel care te priveste te poate analiza din toate unghiurile. Pentru profilul de pe un site de dating alege o fotografie in care sa arati cat mai multi din chipul tau.

2. Utilizeaza o fotografie corp intreg

Foloseste o poza in care sa fii reprezentat in intregime. Utilizarea unei poze care sa te arate cat mai aproape de realitate poate fi cheia succesului in online dating.

3. Fa-ti un selfie

Selfie-urile sunt pozele ideale pentru un profil de dating online. Sunt numai si numai despre tine si au avantajul de a te prezenta din unghiul despre care tu stii cel mai bine ca te avantajeaza. Totusi, nu uita atunci cand iti faci un selfie sa te uiti direct in camera. Poti incerca si sa faci un selfie amuzant in care te strambi, zambesti poznas sau ai o atitudine visatoare. Tu stii cel mai bine care e impresia pe care vrei s-o aiba cei care iti privesc poza despre tine.

4. Poarta tricoul echipei tale preferate

Esti fan al unei echipe de fotbal, baschet sau orice alt sport? Poarta tricoul tau de fan si vei fi surprins/a ca vei primi cu 203% mai multe mesaje de la cei care-si cauta un partener pe un site de matrimoniale.
Simplul fapt ca esti pasionat/a de ceva ca o echipa sportiva si ii sustii este un punct in plus pentru tine si un bun punct de pornire al chat-ului online.

5. Adauga si o poza din vacanta

Poate din cauza ca toata lumea arata relaxata si odihnita in vacanta, sau poate ca e iarasi un bun punct de start pentru o conversatie cu cineva cunoscut pe un site de intalniri online.

Cert este ca specialistii in dating pe Internet afirma ca inserarea unei astfel de poze in profilul tau de prezentare pe un site de matrimoniale iti va creste sansele de succes in gasirea partenerului perfect.

6. Arata-ti ochii!

Se pare ca proverbul "ochii sunt oglinda sufletului" este valabil inclusiv in lumea dating-ului online, pentru ca cei care-si pun la profil o poza in care sa se vada foarte clar ochii primesc cu 81% mai multe mesaje decat ceilalti.

Inregistreaza-te