Cum sa-ti faci un profil cat mai atractiv pentru dating online

E foarte important ce informatii oferi despre tine pe un site de dating - esti aici ca sa-ti gasesti un partener, iar o relatie presupune in primul rand atractie si compatibilitate.

Primul lucru pe care-l observa un barbat la o femeie este aspectul fizic, insa acesta nu este singurul lucru si nu e intotdeauna cel mai relevant.

Pe un site de dating ai avantajul de a oferi despre tine informatii pe care cineva interesat nu le-ar putea afla daca te-ar vedea pur si simplu pe strada.

Ce varsta ai, ce zodie esti, daca esti interesat/a de o relatie serioasa sau doar cauti un partener de distractie, din ce localitate esti, toate astea le poate afla cineva despre tine din profilul de pe Compatibilitate.ro.

Fii sincer/a!

De ce e bine sa scrii varsta ta reala? Pentru ca atunci cand barbatii cauta femei online ei stiu cam care este varsta celei care I-ar interesa.

Intotdeauna e important sa scrii de unde esti pentru a fi mai usor sa gasesti pe cineva cu care sa poti sa te intalnesti si in realitate dupa ce ai inceput o relatie online.

Ofera informatii despre pasiunile tale pentru ca un hobby comun poate fi un prim punct ideal de start al unui chat online.

Prezenta informatiilor reale despre tine, cum ar fi zodia si din ce oras esti sunt esentiale pentru a-ti spori sansele sa gasesti un partener pe Internet.

Cauta subiecte comune!

Despre ce poti sa vorbesti cu cineva cunoscut pe o platforma de dating online? Ai vazut o poza care ti-a atras atentia, datele de la profil te-au facut sa-i trimiti un mesaj, dar acum nu stii cum sa continui.

Filmele, muzica preferata sau sporturile practicate pot fi subiecte bune cu ajutorul carora sa dezvolti o discutie cu cineva necunoscut pe un site de dating online. Asa iti poti da si seama daca aceasta intalnire online poate deveni o relatie serioasa sau nu. Pasiunile comune pot fi de asemenea primul pas catre o intalnire in viata reala.

Daca nu prea ai inspiratie, iata si 30 de idei despre cum poti incepe un chat pe un site de dating.

Inregistreaza-te