O partenera mai in varsta

Relatiile dintre barbati mai tineri si femei mai in varsta decat ei au fost mereu un subiect actual. Cand situatia e invers, lumea stramba mai putin din nas, pentru ca e un lucru obisnuit ca barbatul sa fie mai in varsta decat partenera sa. Insa mentalitatea noastra retrograda ne dicteaza ca o femeie trecuta de 35 de ani e ca si moarta din punct de vedere al sexualitatii. Nimic mai fals, e un fapt dovedit ca perioada dintre 30 si 40 de ani reprezinta apogeul sexual al femeilor.

Un mit demontat

Multi barbati in devenire isi aleg o partenera mai in varsta pentru a-i initia in tainele sexului si aproape toti spun ca n-au regretat niciodata acest lucru. Intr-adevar, o femeie de 40 de ani nu are cum sa arate ca o fetiscana de 18, cu toate cremele si tratamentele din lume. Exista multe mituri despre dating la peste 45 de ani insa sunt doua varste diferite, fiecare cu farmecul ei si un barbat adevarat stie sa guste din fiecare!

Exista o categorie de femei trecute de o anumita varsta care stiu sa ramana un magnet pentru barbati. Sunt cele care investesc in educatia si imaginea lor (adica, in marea lor majoritate, femei cu o situatie financiara foarte buna), care au cariere solide si o experienta bogata de viata. Relatia cu o astfel de femeie iti poate deschide o perspectiva inedita asupra sexualitatii si chiar a iubirii. De ce? Pai, sa vedem:

Are experienta de viata

O femeie experimentata stie sa aiba rabdare in pat, sa discute onest cand apare o problema si sa-ti flateze orgoliul atunci cand esti nesigur pe tine. La o varsta, femeile stiu deja ca vorba dulce aduce mai mult decat bosumflarile, reprosurile, sau istericalele.

Are o viata a ei si e putin probabil sa te streseze cu telefoane si mailuri, sau sa se dea cu capul de pereti daca n-ai sunat-o doua zile. Chiar daca e un pic geloasa, nu te va face sa simti asta.

Stie mai multe lucruri decat tine si, daca esti destept, vei invata ceva de la ea. Sa savurezi un vin bun, sa asculti un concert de jazz, sa mai vorbesti si despre altceva decat ultimul model de celular. Multi tineri la inceput de cariera au primit sfaturi pretioase de la femei cu experienta. Profita de educatia si rafinamentul ei pentru a evolua!

Dupa sfarsitul aventurii, puteti ramane prieteni

Daca insa te indragostesti, apar adesea complicatii. Va fi greu sa prezinti familiei o femeie cu 10-15 ani mai mare ca tine si va fi greu si pentru ea sa apara in anturajul ei de mana cu un "pusti". Nu mai are varsta la care i se pare distractiv sa danseze pana la 5 dimineata pe muzica house, iar tu s-ar putea sa te plictisesti repede de atatea filme vechi si mancaruri frantuzesti. In plus, trebuie sa te gandesti ca atunci cand tu vei fi tot un barbat tanar, ea va fi trecut de menopauza. Au existat si cazuri cu final fericit, dar e mai bine sa eviti o implicare serioasa.

Poate vei avea ocazia unei astfel de aventuri cu o partenera de pe Compatibilitate.ro. Daca dai peste o femeie inteligenta si rafinata, nu refuza. Chiar daca nu va fi experienta vietii tale, va fi una de care iti vei aminti mereu cu placere.

Inregistreaza-te