Partenerul de pe Internet iti este fidel sau nu?

Acum ca dating-ul online a devenit o modalitate normala de a cunoaste persoane si a intra intr-o relatie, au aparut noi probleme in lumea celor care-si dau intalniri.

Te intalnesti cu cineva pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale si te intrebi daca el/ea inca mai este activ in lumea intalnirilor online si se vede si cu alti potentiali parteneri?

Iata mai jos cateva idei despre cum sa-ti dai seama daca activitatea partenerului tau este un comportament normal pentru lumea online dating-ului sau daca te inseala.

Scenariul 1: Pagina de profil este inca activa dar relatia voastra inca nu este oficiala

Deci, v-ati intalnit de cateva ori si se pare ca va intelegeti bine, dar observi ca si-a schimbat recent poza de profil? Ar trebui sa te superi? Probabil ca nu.

Daca inca nu ati avut acea conversatie prin care sa definiti relatia voastra ca pe una stabila si oficiala, nu are nici-un rost sa-l/o tragi la raspundere pentru acest gest.

S-ar putea ca partenerul tau sa nu fie inca siguri ce sentimente ai fata de el/ea si sa isi acorde sansa de a avea si alte optiuni in cazul in care tu nu vei raspunde corespunzator sentimentelor sale. Doar dupa ce ati stabilit fara nicio umbra de indoiala ca formati un cuplu ar trebui sa intervina pretentia de a-si dezactiva profilul de dating online.

Scenariul 2: O cunostinta primeste mesaje de la el/ea

Ai o cunostinta care e si el/ea activ in lume online dating? Te trezesti ca ti se spune ca a primit mesaje de la partenerul tau? Primul lucru pe care il ai de facut este sa intrebi cand au fost trimise acele mesaje. S-ar putea ca acest lucru sa se fi intamplat inainte ca voi doi sa incepeti sa va intalniti.

Daca vrei sa fii sigur/a daca persoana cu care te intalnesti este inca interesata sa cunoasca alti parteneri, poti ruga cunostinta comuna sa-i raspunda la mesaje pentru a vedea ce feedback primeste.

Scenariul 3: Tu te-ai implicat mai mult decat partenerul

Se intampla sa descoperi ca persoana cu care-ti dai intalniri este inca activa in lumea online dating-ului. Avem vesti proaste pentru tine. S-ar putea ca tu sa te fi indragostit deja dar el/ea sa nu-ti raspunda sentimentelor cu aceeasi intensitate si sa fie inca in cautare de noi parteneri.

Ceea ce ai de facut in acest caz este sa discutati termenii relatiei voastre. Poate ca este vorba doar de un stil amuzant de a-si petrece timpul la birou sau poate ca-si doreste o relatie deschisa.

Oricare ar fi cazul, o discutie lamuritoare este indicata.

Scenariul 4: Verifica daca stie sau s-a gandit sa-si modifice statutul la profil

Se intampla uneori ca, luat de valul noilor sentimente, partenerul tau sa nici nu-si mai aminteasca de faptul ca profilul lui/ei de online dating inca mentioneaza ca este singur/a.

Daca pentru tine este foarte important sa nu mai ramana urme ale faptului ca a fost activ in lumea online dating-ului, poti cere partenerului sa-si stearga contul.

Scenariul 5: Aveti opinii diferite privind dating-ul online

In unele cazuri, tu si partenerul tau ganditi diferit privind lumea intalnirilor pe internet. Tu ai putea sa vezi chat-ul online si site-urile de dating doar ca pe o modalitate de ati gasi jumatatea cu care esti compatibil/a, in timp ce el/ea e de parere ca se poate distra si amuza flirtand nevinovat cu diverse persoane necunoscute.

A avea un profil activ de online dating nu inseamna intotdeauna ca o relatie nu merge bine, ci doar ca unul dintre parteneri este amuzat in a participa la discutii sau doar a observa lumea celor care-si dau intalniri pe Internet.

Inregistreaza-te