Ce calitati cauta femeile la un partener?

Fie ca este vorba despre o simpla intalnire de la care nu se asteapta decat sa se distreze si sa se simta bine, fie ca este vorba despre o relatie pe termen lung pe care si-ar dori sa o finalizeze intr-o casatorie, orice doamna sau domnisoara singura cauta anumite calitati la un barbat.

Iata mai jos care sunt cele mai importante lucruri pe care le cauta femeile la un potential partener de dating.

Sa fie un bun comunicator

Orice femeie apreciaza cu siguranta la o intalnire ca barbatul din fata ei sa stie sa intretina o conversatie, sa stie sa se exprime, sa asculte dar si sa puna intrebari. Daca este si amuzant fara a fi vulgar sau a depasi limitele bunului simt, cu siguranta doamna sau domnisoara va fi impresionata.

Sa fie amuzant si simpatic

Pentru ca tot mentionam mai sus simtul umorului, femeile apreciaza foarte mult acei barbati care stiu cand sa plaseze o gluma pentru a detensiona atmosfera uneori usor stresanta la o prima intalnire.

Un domn care stie sa povesteasca o intamplare amuzanta sau care poate face haz de necaz daca o musca aterizeaza in ceasca sa de cafea in loc sa se enerveze si sa reactioneze exagerat, va avea cu siguranta mult mai mari sanse de a cuceri inima partenerei sale de dating online.

Atentia la detalii

In general, atentia la miciile detalii precum accesoriile purtate de o femeie sau notele de subsol amuzante strecurate in unele meniuri ale restaurantelor sunt lucruri care lipsesc barbatilor. Aceia insa care pot observa aceste mici amanunte, vor puncta categoric in ochii celei pe care au invitat-o la o intalnire.

Increderea in sine insusi

Pentru ca instinctiv, toate femeile isi doresc alaturi un partener care sa le poata proteja si care sa aiba succes in viata, domnii care denota o incredere de sine foarte mare vor exercita o atractie deosebita asupra partenerelor lor.

Atunci cand cel din fata ei este clar un barbat sigur pe deciziile sale si increzator in viata, femeia va privi o potentiala relatie cu el cu mult mai mare interes.

Altruismul

Cu siguranta iti vei impresiona partenera daca vei demonstra ca te intereseaza binele celor din jur si ca te gandesti si la cei de langa tine. Chiar daca doamna va aprecia faptul ca ai venit la intalnire intr-o masina eleganta, imbracat intr-un costum de firma si o scoti la masa la un restaurant select, vei puncta mai mult daca iti demonstrezi interesul pentru ecologie si reciclare spre exemplu, daca sustii cauze filantropice si nu platesti ostentativ doar nota fara a lasa si un bacsis chelnerului care v-a servit cina.

Inteligenta si educatia

Ok, poate ca nu esti absolvent de facultate si master, asta nu trebuie sa te descurajeze daca ai ajuns la acest capitol. Inteligenta unui om si educatia lui nu se demonstreaza doar cu o diploma de absolvire a unor studii superioare.

Insa categoric, doamna va aprecia o conversatie interesanta pe teme variate, o folosire corecta a limbii romane fara greseli gramaticale si faptul ca stii sa folosesti cum se cuvine toate tacamurile de la masa, sau esti un adevarat gentleman si-i deschizi usa sau ii tragi scaunul cand se aseaza la masa.

Inregistreaza-te