Fa dragostea sa te gaseasca ea pe tine. Iata cum!

Ai auzit de la prieteni si cunoscuti de multe femei singure care si-au dat intalniri online, au cunoscut barbati pe internet si au inceput o relatie dupa zile petrecute pe chat-uri de dating si iti doresti si tu asa ceva?

Hai pe Compatibilitate.ro! Aici intalnirile pe net sunt la ordinea zilei, toti membrii inscrisi cauta acelasi lucru, relatii matrimoniale, intalniri sau doar socializare.

Pentru a fi sigur/a insa ca vei gasi partenerul/a potrivit/a exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a mobiliza fortele spirituale care guverneaza universul sa trimita in calea ta exact persoana potrivita tie.

1. Fa loc pentru o noua iubire in viata ta

Se spune ca obiectele pastreaza in ele energia celor care le-au creat sau daruit asa ca, daca vrei sa scapi de orice influenta a trecutului romantic din viata ta si sa atragi o noua dragoste trebuie mai intai sa-i faci loc.

Identifica toate obiectele cu incarcatura sentimentala care-ti amintesc de fostele tale relatii, strange-le si arunca-le. Nu uita sa stergi si toate amintirile digitale, fotografii din calculator, inregistrari video sau email-uri.

In timp ce faci aceasta operatiune de curatenie spirituala poti sa invoci energiile universului in care crezi (Dumnezeu, spirite luminate, sfinti sau pur si simplu legea atractiei universale) sa trimita in viata ta o noua persoana care sa fie potrivita pentru tine. Poti folosi o rugaciune sau pur si simplu sa folosesti cuvintele proprii in timp ce fredonezi o melodie de dragoste care-ti place foarte mult.

2. Decoreaza-ti dormitorul cu obiecte in stil Feng-Shui

Daca vrei sa atragi dragostea in viata ta si scopul tau cand te-ai inscris pe Compatibilitate.ro este sa gasesti o relatie matrimoniala, exista cateva obiecte feng-shui pe care le poti aduce in viata si dormitorul tau pentru a te ajuta in acest sens.

Scapa de patul de o persoana sau de canapeaua pe care dormi si cumpara-ti un pat dublu matrimonial care sa aiba o singura saltea mare si confortabila. Decoreaza-l cu perne si pernute identice mari si mici in culori asortate.

Amplaseaza deasupra patului doua veioze pereche iar de o parte si de cealalta a patului pune covorase identice rotunde sau ovale.

3. Mediteaza

Stii care este diferenta intre a medita despre cum sa gasesti dragostea si a fi obsedat/a de asta? Atunci cand meditezi, mobilizezi fortele universului ce se vor pune in miscare si vor permite sa atragi relatia sanatoasa pe care o cauti in viata ta, cealalta doar ingaduie emotiilor negative sa te consume.

Practica meditatiei te ajuta sa realizezi mai bine faptul ca, daca vrei sa fii iubit/a de altcineva, trebuie in primul rand sa te iubesti tu singur/a. Iti arata cum sa te concentrezi pe dragostea care exista deja in viata ta, si te pregateste pentru a accepta mai multa iubire creand un mediu pozitiv in care sa sadesti semintele unei viitoare povesti de dragoste.

4. Bucura-te de viata!

Fericirea atrage fericire. Fa lucruri care iti fac placere. Implica-te in activitati care te motiveaza: canta, danseaza, ofera-te voluntar! Fii deschis/a catre noi aventuri palpitante, bineinteles fara sa sari calul. Daca ti-ai dorit mereu sa sari cu parasuta, o poti face cu ajutorul unui instructor in cadrul unor cursuri speciale. Dar daca de abia stii sa inoti, nu ar fi prea indicat sa te aventurezi sa traversezi un rau inot doar ca sa-ti demonstrezi ca poti s-o faci.

Spune "DA!" universului pentru ca astfel vei transmite semnalul ca esti pregatit/a pentru o poveste de dragoste si vei mentine aprinsa in permanenta faclia ce va semnaliza celui/celei ales/e ca esti acolo si il/o astepti.

Inregistreaza-te