7 remedii Feng Shui pentru cei care-si cauta un partener de viata

Esti in cautarea dragostei si iti doresti ca in acest an sa descoperi relatia perfecta care se va transforma in iubirea vietii tale?

Pentru cei aflati in cautarea unui partener si care isi doresc o relatie matrimoniala, pe langa inscrierea pe Compatibilitate.ro, cel mai popular site de dating, exista si alte remedii pe care le pot aplica in viata de zi cu zi pentru a fi siguri ca vor avea succes.

Stravechea arta a amenajarii in stil feng shui a locuintei include niste elemente importante care vor potenta capitolul dragoste din viata ta.

Afla mai jos care sunt acestea si cum le poti folosi pentru a atrage iubirea in 2018.

1. Umple-ti casa de flori

Florile sunt cei mai buni mesageri pentru dragoste. Cei singuri care vor sa atraga iubirea in viata lor trebuie sa cultive plante in ghivece. Sunt de preferat plantele cu frunze rotunde si nu ascutite, si cele care infloresc in culorile rosu, roz sau alb.

Daca nu esti genul care se pricepe sa aiba grija de plante, agata macar pe pereti tablouri cu flori, cei mai indicati sunt bujorii rosii. Ai grija ca macar in vaze sa ai in permanenta flori proaspete.

2. Amplaseaza fotografii sau tablouri cu subiecte romantice

Tablourile care reprezinta doi indragostiti, fotografii cu personaje in pozitii tandre sau chiar afise ale unor filme de dragoste celebre atarnate pe peretii dormitorului sau chiar a baii tale te vor ajuta in gasirea partenerului perfect pentru tine.

Aceeasi influenta o au si bibelourile care reprezinta scene de dragoste sau cupluri de oameni sau animale. Celebre pentru influenta lor pozitiva asupra capitolului dragoste din viata oamenilor sunt cuplurile de ratuste mandarine.

3. Scapa de obiectele care-ti amintesc de vechea relatie

Poate ca inca mai pastrezi niste fotografii pe hartie sau bilete de la piesele de teatru unde ai mers cu fostul/a partener/a, dar te gandesti ca nu te pot influenta in nici un fel pentru ca sunt ascunse bine intr-un sertar?

Ei bine, specialistii in feng shui spun ca prezenta acestor lucruri pot influenta cu energii negative viata ta si e mai bine sa scapi de ele daca esti decis/a sa mergi mai departe pe drumul online dating in cautarea unei noi relatii.

4. Agata oglinzi si cristale

Daca dormitorul tau se afla la capatul unui hol sau coridor lung, sau este aliniat cu usa de la intrarea in casa/apartament, viata ta sentimentala poate fi afectata. In acest caz, sfatul expertilor in feng shui este sa atarni oglinzi sau cristale in colturi opuse in diagonala pe acel hol sau coridor, sau sa agati o sfera mica de cristal de un fir subtire de argint care sa atarne in mijlocul acelui spatiu.

5. Foloseste lumanari care sa inspire dragoste

Lumanarile au insusirea de a adauga un plus de senzualitate mediului ambiental, iar cele rosii, roz sau multi-colorate se spune ca sunt remedii feng shui pentru a atrage dragostea in viata ta.

Amplaseaza in sufragerie sau chiar si la baie lumanarele pereche pe care sa le tii aprinse seara cel putin cate o ora.

6. Figurinele care infatiseaza un cocos tin departe relatiile negative

In Feng Shui statuetele sau figurinele care reprezinta un cocos se folosesc pentru a indeparta relatiile toxice sau negative din viata ta.

Pozitioneaza o astfel de statueta a unui cocos pe o etajera sau raft de biblioteca aflat cat mai la inaltime cu ciocul indreptat spre usa. Acest lucru va preveni sa te indragostesti de persoane nepotrivite.

7. Reamenajeaza-ti dormitorul

Daca vrei sa atragi dragostea in viata ta si scopul tau cand te-ai inscris pe Compatibilitate.ro este sa gasesti o relatie matrimoniala, specialistii in feng shui au un sfat in privinta dormitorului tau.

Scapa de patul de o persoana sau de canapeaua pe care dormi si investeste intr-un pat dublu matrimonial care sa aiba o singura saltea mare si confortabila. Decoreaza-l cu perne si pernute identice mari si mici in culori asortate.

Amplaseaza deasupra patului doua veioze pereche iar de o parte si de cealalta a patului pune covorase identice rotunde sau ovale.

Pe langa toate aceste sfaturi care presupun mici modificari in locuinta ta, conform principiilor feng shui, este bineinteles important sa fii activ/a pe Compatibilitate.ro pentru ca universul poate "conspira" pentru a trimite partenerul/a perfect/a catre tine doar daca tu ai grija sa deschizi larg usa destinului si sa accepti dragostea si fericirea in viata ta.

Inregistreaza-te