10 minciuni pe care e ok sa le spui la o intalnire

Cand e vorba de o prima intalnire cu cineva cunoscut pe un site de dating online, cel mai adesea te simti ca si cum ai fi la un interviu pentru un job, poti fi emotionat/a, stresat/a sau dimpotriva, plin/a de incredere in tine.

Dar, la fel ca in cazul unui interviu de angajare, te poti trezi la un moment dat in situatia de a spune niste lucruri care nu sunt tocmai adevarate doar pentru a face o impresie pozitiva partenerului tau.

Exista anumite lucruri despre care este ok sa minti si chiar e indicat sa strecori aceste mici neadevaruri care-ti pot asigura o intalnire reusita.

1. Te-am observat imediat

Fie ca esti un barbat singur si iti doresti s-o cuceresti pe doamna cunoscuta pe Compatibilitate.ro, fie ca esti femeie, ii poti spune partenerului ca imediat ce ai intrat pe site-ul nostru de dating online, profilul lui/ei a fost primul care ti-a atras atentia, chiar daca adevarul este ca ai petrecut multe zile si ore cautand o persoana interesanta.

Acest lucru ii va face cu siguranta placere si se va simti flatat/a.

2. Iubesc viata

Chiar daca ai avut parte de multe experiente neplacute de-a lungul vietii, chiar daca destinul nu a fost tocmai generos cu tine, la o prima intalnire cu un potential partener e bine sa te arati entuziasmat/a si increzatoare in soarta si sa-i induci ideea ca sigur destinul este cel care v-a adus impreuna si astfel pasiunea ta de a trai va fi cu siguranta molipsitoare.

3. iPhone este mai bun decat Android

Indiferent ca partenerul tau are un smartphone ce ruleaza pe sistem de operare Android sau iPhone, cu replica asta sigur iti vei asigura un aprig subiect de conversatie. Fie este fan iPhone si atunci iti va da dreptate si veti putea discuta despre beneficiile pe care le au detinatorii unui iPhone, fie este iubitor de Android si atunci te va combate cu o multime de argumente.

In orice caz, vei avea ocazia sa afli o multime de lucruri interesante despre el/ea, nu doar ce sisteme de operare pe telefon prefera.

4. Wow! Chiar gandim la fel!

Indiferent de subiectul de discutie abordat de partenerul tau de dating, daca vei arunca aceasta replica, rezultatul va fi cu siguranta acela ca se va simti bine, in largul lui si mai dezinhibat.

Daca subiectul este categoric unul asupra caruia tu ai o pozitie contrara, poti intoarce ulterior situatia in favoarea ta admitand ca ai facut o gluma si ca doreai doar sa afli mai multe din opiniile lui/ei despre acel subiect.

5. Ma simt minunat

Chiar daca intalnirea nu decurge exact asa cum ti-ai dorit si poate piesa de teatru la care ai fost invitat/a sau cina la restaurant nu este tocmai pe gustul tau, poti totusi sa minti in aceasta privinta pentru a nu-ti stanjeni partenerul si a te asigura ca veti avea parte si de o a doua intalnire (la care poate vei reusi sa-ti iei revansa si sa mergeti undeva unde iti place tie).

6. Ma bucur atat de mult ca te-am cunoscut

Ok, poate ca el/ea nu este tocmai ceea ce ti-ai imaginat ca va fi, insa acesta nu este un motiv sa il/o faci sa se simta prost. Intotdeauna este bine sa lasi persoana din fata ta sa ramana cu o impresie pozitiva despre tine, si chiar daca nu ti-ai cunoscut partenerul ideal, puteti continua sa aveti o relatie frumoasa de prietenie.

7. Sunt de acord cu tine

Chiar ca nu esti in totalitate de acord cu opinia lui/ei asupra unui anume subiect pe care il discutati la prima intalnire, insa, daca observi ca este ceva de care ii pasa cu adevarat, o prima intalnire nu este momentul cel mai potrivit pentru discutii in contradictoriu.

Vei putea face asta cu ocazia unor intalniri viitoare, daca intr-adevar crezi ca veti avea o relatie serioasa care ar putea face fata unor schimburi de opinie contradictorii. Pentru moment, este mai bine sa ii dai dreptate.

8. Nu-mi place sa am aventuri

Poate ca nu e tocmai adevarat si defapt ai avut multi parteneri de o noapte, insa nu e cazul sa recunosti asa ceva la prima intalnire. Partenerul sau partenera ta si-ar putea face o impresie gresita despre tine inca inainte de a apuca sa te cunoasca cu adevarat.

9. Ii multumesc fostului partener pentru experienta

Defapt, poate ca iti urasti fostul partener si relatia voastra nu s-a terminat deloc frumos, insa nu e indicat sa-i povestesti asta la prima intalnire, celui sau celei pe care abia ai invitat-o in oras.

Este mai bine sa spui despre fosta ta relatie ca ti-a oferit o buna experienta de viata din care ai avut doar de invatat.

10. Spune-mi mai mult despre fizica cuantica

Am ales fizica cuantica drept exemplu aleator. Indiferent in ce domeniu lucreaza partenerul/a ta sau care este pasiunea lui/ei secreta, chiar daca nu te intereseaza foarte mult acel domeniu, nu este politicos sa refuzi sa-l/o asculti povestindu-ti despre el.

Invita-l/o sa-ti spuna mai multe si asculta cu atentie, iti va da ocazia sa afli mai multe despre cel/cea din fata ta.

Minciunile de la prima intalnire se sfarsesc aici

Dupa ce s-a infirpat o relatie intre voi doi este cazul sa nu te mai prefaci si sa spui lucrurilor pe nume. Poti sa-i marturisesti ca ai mintit doar din dorinta de a il/o cuceri si a ajunge sa va cunoasteti mai bine. Daca va este sortit sa ramaneti impreuna, cu siguranta nu se va supara pe tine pentru niste minciuni minore.

Inregistreaza-te