Mai multe sanse sa primesti raspunsuri pe un site de dating

Lumea dating-ului online e atractiva si pasionanta. Zeci de mii de femei sexy si barbati singuri isi cauta jumatatea pe Internet. Cum sa faci insa sa fii contactat/a de fete singure sau de barbati in cautarea unei partenere?

Vezi 15 sfaturi pe care ti le dau specialistii nostri in dating online:

1. Lauda-te putin

Daca iti pui la profil o poza cu tine din cap pana-n picioare, acest lucru iti poate aduce cu 203% mai multe propuneri de intalniri online, conform studiilor.

2. Pune accent pe propria persoana

S-a demonstrat ca cei care isi pun la profil-ul creat pe un site de matrimoniale poze in care sunt mai multe persoane primesc mai putine mesaje. Asa ca asigura-te ca apari de unul singur in poze, sau ca esti cel putin in prim plan.

3. Diversifica locatia

Cei care au la profil cel putin o poza care e facuta afara (in natura sau in orice spatiu deschis) primesc cu 19% mai multe mesaje.

4. Fii sincer/a

Persoanele care includ cuvantul "sincer/a" in descrierea de profil au sansele cele mai mari sa gaseasca o relatie serioasa.

5. Fa-ti un selfie!

Cei care isi pun o poza de tip selfie la profil primesc cu 4% mai multe mesaje de la barbatii sau femeile care vor sa intalneasca parteneri online.

6. Mesaje scurte

Mesajele care cuprind intre 61 si 69 de caractere primesc cele mai multe raspunsuri pe site-urile de anunturi matrimoniale.

7. Mentioneaza-i profilul

Mesajele care mentioneaza faptul ca iti place profilul unui utilizator de pe un site de dating online primesc cele mai multe raspunsuri.

8. Simtul umorului

Sa spui ceva amuzant intr-un mesaj iti creste sansele de a primi un raspuns cu 108%, spun specialistii in dating online.

9. Nu te teme de dragalasenii

Poti primi cu 106% mai multe raspunsuri daca mentionezi ca ceva este "adorabil" intr-un mesaj. Asadar, nu te teme sa folosesti astfel de cuvinte sau diminutive, daca acesta este stilul tau de exprimare si in viata reala.

10. Fii interesat/a!

Daca te arati interesat/a de un subiect propus de partenerul de discutie, iti cresti cu 94% sansele de a pune bazele unei relatii online.

11. Vorbeste despre animale

Mesajele care mentioneaza animalul tau de companie primesc cu 88% mai multe raspunsuri.

12. Fa complimente!

Tuturor le place sa auda ceva dragut despre propria persoana asa ca nu te sfii sa inserezi un compliment cand trimiti mesaje unui partener online.

13. Flateaza!

Mesajele care contin cuvinte precum "arati fantastic sau superb" primesc cu 45% mai multe raspunsuri pe un site de dating.

14. Mentioneza-i coafura

Daca admiri freza cuiva pe un site de dating ai cu 84% mai multe sanse sa-ti raspunda la mesaje.

15. Nu uita de tatuaje!

Daca ai observat ca cineva are in poza de profil un tatuaj vizibil nu uita sa-l/s-o intrebi ce reprezinta si ce semnificatie are.

Discutiile pe un site de dating online pot aborda o varietate de subiecte. Pune-ti creativitatea la lucru si indrazneste sa-ti cauti si tu partenerul perfect. Daca nu stii cum sa incepi o discutie cu cineva care iti place citeste aceste 30 de idei despre cum sa incepi un chat pe un site de dating.

Inregistreaza-te