Treci mai usor peste despartiri cu ajutorul datingului online

Cu totii stim ca nu este usor sa-ti revii dupa o despartire, mai ales daca ai fost intr-o relatie de lunga durata care parea si foarte serioasa.

Dar acesta nu este un motiv sa pici in depresie sau sa abandonezi sansele la o viata implinita si fericita.

Compatibilitate.ro este aici sa te ajute sa cunosti /barbati sau /femei din orice colt al tarii.

Pregateste-te pentru o noua etapa din viata ta

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa accepti ce s-a intamplat si sa nu pierzi timpul oftand dupa ex. Nu are absolut niciun rost sa stai sa privesti ore in sir pozele din vacantele petrecute impreuna sau sa suspini cu vreo camasa uitata in brate.

Terapeutii spun ca in acest caz zicala "cui pe cui se scoate" este foarte adevarata si util de aplicat.

Chiar daca nu te grabesti sa-ti faci imediat un nou iubit sau iubita, o doza sanatoasa de flirt online, te poate ajuta sa-ti recastigi increderea in sine.

Lumea virtuala iti vine in ajutor

Site-ul de dating online Compatibilitate.ro este creat special pentru persoane ca tine.

Atunci cand vrei sa-ti gasesti un nou partener, tine cont ca nimeni nu-si doreste sa fie persoana care sa te ajute sa-ti revii dupa o despartire, asa ca mai bine nu mentiona ca abia ai iesit dintr-o relatie de lunga durata in primele conversatii.

Majoritatea barbatilor apreciaza femeile interesante, implicate in multe proiecte si cu multe hobby-uri, asa ca acestea pot fi foarte bune subiecte pentru primele mesaje schimbate online.Internetul te poate ajuta si prin multitudinea de articole de psihologie pe care le poti lectura si chiar blogul nostru este plin de sfaturi utile.

Viata poate parea ca nu mai are niciun sens fara el/ea, dar nu este deloc adevarat. Nu dispera! Chiar daca este in strainatate, poti sa-ti gasesti un partener din orice colt al lumii, din tara in care te afli sau din Romania.

Ia o doza sanatoasa de realism!

Datingul online te poate ajuta sa-ti dai seama ca lumea e plina de barbati si femei in cautare de relatii serioase sau de distractie.

Rasfoieste pe indelete profilele de pe Compatibilitate.ro si contacteaza persoanele care iti plac.

Vezi cum se prezinta ceilalti si lucreaza si tu pentru a avea un profil cat mai atractiv.

SFAT! Evita sa incarci la profil poze din care l-ai taiat pe "el".

Foloseste aceasta platforma pentru a intra in vorba cu alte persoane aflate in cautarea dragostei si pentru a impartasi diverse experiente.

Inregistreaza-te