10 semne ca el este ALESUL

Poti avea parte de multe povesti de dragoste sau de "aventuri" in cautarea partenerului perfect.

Unii dintre barbatii cunoscuti pe Compatibilitate.ro se pot dovedi a fi excelenti parteneri sexuali, cu altii poti simti ca ai o foarte buna potrivire intelectuala dar nu aveti chimie, insa e foarte greu sa-ti dai seama cine este cel care te va face sa spui cu adevarat ca el este "the one" ca in filme.

Daca te uiti cu invidie la prietenele care par sa aiba relatia perfecta, sau oftezi adesea citind o carte romantica in care cei doi se potrivesc perfect si iti pui tot mai des intrebari privind relatia ta, e timpul sa faci o analiza serioasa.

Insa, o relatie nu este statica ci ea traverseaza mai multe etape.

Incepand cu prima intalnire in care ti se pare ca iti place de el si decizi sa-i dai o sansa, si continuand cu prima vacanta impreuna si poate chiar cu etapa in care va mutati impreuna, un cuplu traverseaza multe stadii de evolutie.

Cum trebuie totusi sa fie barbatul pe care sa-l numesti alesul tau pentru totdeauna? Cui sa-i dai papucii si pe cine sa pastrezi pentru totdeauna in viata ta?

Am alcatuit mai jos o lista de 10 lucruri esentiale pe care daca le bifati, este semn clar ca el este cel alaturi de care ai sanse sa fii fericita toata viata.

Asadar, fa o analiza serioasa a relatiei voastre si vezi daca tu si partenerul tau va regasiti in toate cele 10 ipostaze care urmeaza:

  • Va place sa petreceti cat mai mult timp impreuna

  • Te trezesti in fiecare dimineata cu gandul la el chiar si cand nu sunteti alaturi

  • Aveti visuri, interese si aspiratii comune

  • Cand va certati, nu trece mult timp pana sa va cereti iertare si sa va impacati

  • Atunci cand sunteti in acelasi loc cautati tot timpul sa stati aproape si sa va atingeti

  • Aveti incredere deplina unul in celalalt, cuvantul suspiciune nu exista in cuplul vostru.

  • Va iertati usor atunci cand va gresiti unul celuilalt.

  • Respectati libertatea celuilalt. Chiar daca adorati sa petreceti timp impreuna respectati dorinta celuilalt de a face si lucruri pe cont propriu.

  • Va pretuiti si va apreciati calitatile. Pur si simplu stii ca partenerul tau este un om valoros.

  • Nu va mintiti niciodata. Indiferent care este situatia in care va aflati, preferati intotdeauna sa ii spuneti celuilalt adevarul.

    Daca ai bifat toate cele de mai sus nu ne mai ramane decat sa va felicitam, sunteti cuplul ideal.

Insa, daca din pacate, EL nu corespunde in totalitate, nu uita ca ai la dispozitie cel mai bun site de dating online unde iti poti cauta partenerul perfect!

 

Inregistreaza-te