4 lucruri ridicole pe care e totusi bine sa le faci la o intalnire

Chimia dintre doi oameni poate fi un proces foarte delicat, uneori nimeni nu poate explica misterul care sta in spatele atractiei dintre doi parteneri. Exista insa anumite lucruri pe care le-au sesizat specialistii in intalniri si care se pare ca au succes atunci cand sunt aplicate desi pot parea ridicole la prima vedere.

Citeste mai jos care sunt cele patru lucruri pe care ti le sugeram pentru a avea succes atunci cand iesi in oras cu partenerul cunoscut pe un site de matrimoniale.

1. O intalnire cu adrenalina

Oamenii de stiinta au aflat ca, de foarte multe ori, situatiile stresante sau excitante prin care doi oameni trec impreuna si experientele extreme pe care le impartasesc ii apropie. Nu-ti sugeram sa mergeti sa faceti scufundari sau sarituri cu parasuta, dar o vizita intr-un parc de distractii poate include o tura de montagne russe sau o calatorie prin casa groazei. Genul asta de emotii v-ar putea da ocazia de a imparti fiori si adrenalina si s-ar putea sa plecati din parc dorind sa va apropiati mai tare unul de celalalt.

2. Priveste-i picioarele

Nu vorbim despre niciun fetis sa fie clar! Insa, adevarul este ca la o prima intalnire, labele picioarelor sunt cele carora le acordam cea mai mica atentie, mai ales daca alegem sa stam cu partenerul la o masa intr-un bar sau un restaurant. Incearca totusi sa observi daca picioarele partenerului tau de dating sunt indreptate catre tine pe parcursul intalnirii. Daca intr-adevar sunt indreptate catre tine, inseamna ca si el are un interes deosebit pentru persoana ta.

3. Impartiti desertul

Suna putin pervers? Nu am spus ca trebuie deja sa ajungeti in pat de la prima intalnire si sa mancati inghetata unul de pe trupul celuilalt. Insa, conform cercetarilor facute de oamenii de stiinta, cei care consuma zahar au o atractie deosebita catre persoanele care au aceeasi preferinta ca si ei.

Majoritatea dintre noi adora deserturile, si cei mai multi asociaza placerea unei prajituri de ciocolata cu persoana cu care o impart. Asa ca, ai grija sa comanzi un desert savuros si ofera-i sa mancati impreuna.

Romantic si eficient.

4. Poarta rosu

Da, vorbim foarte serios, si acesta nu este un sfat doar pentru femei ci si pentru barbati. Cand te pregatesti sa mergi la o intalnire cu o persoana cunoscuta pe Compatibilitate.ro, alege ceva rosu din garderoba ta.

Rosul face pe cei care il poarta mai atractivi pentru persoanele de sex opus, este incitant si genereaza emotii intense celui care-l priveste. Iar tie iti va oferi acea incredere de care ai nevoie pentru a te simti in largul tau si a te bucura de clipe minunate.

Inregistreaza-te