4 tipuri de mesaje care-ti pot asigura succesul in dating

Sa incerci sa captezi atentia unei persoane care ti-a placut pe un site de dating poate fi o provocare.

Lumea intalnirilor online este foarte populara si populata asa ca e competitie mare in relatiile pe Internet.

Cum ai putea oare sa te evidentiezi fara ca totusi sa para ca esti disperat/a sa-ti gasesti un partener?

Conform specialistilor in online dating exista niste reguli privind primele mesaje care te pot ajuta:

1. Cand nu stii despre ce sa vorbesti, vorbeste despre vreme!

Poate parea banal la prima vedere, in definitiv toata lumea crede ca atat in viata reala cat si pe un site de online dating, sa vorbesti despre starea vremii e ceva atat de comun incat nu poate fi deosebit sau sa-ti aduca vreun avantaj.

Cu toate astea, specialistii intalnirilor pe internet spun ca mesajele care contin cuvantul "ploaie" primesc cu 20% mai multe mesaje de raspuns, iar cele despre "soare/insorit" primesc cu pana la 6% mai multe mesaje. Probabil pentru ca ploaia este romantica? :)

2. Nu te obosi sa dai buna ziua!

Stai asa… poftim? Cum sa nu saluti pe cineva? Dating online, intalniri virtuale dar totusi cum ramane cu regulile de politete?

Asa bine spun specialistii in matrimoniale pe internet. Femeile singure care isi cauta un partener pe internet, sau barbatii aflati in cautarea unei aventuri pe un site de dating nu simt nevoia sa raspunda la zeci de mesaje care incep toate cu "buna, ce mai faci?".

Se pare ca in loc de banalul salut e mai indicat sa incepi un mesaj pe un site de dating cu o intrebare de genul "Esti din orasul X? Sau din Zona Y? Si eu!". Sau si mai bine "Ce parere ai despre ploaia asta care nu se mai termina?".

3. Daca vrei sa-i dai intalnire mai intai asigura-te ca nu are deja o relatie

Chiar daca te-ai indragostit aproape deja dupa ce ai vazut pozele tipei sexy de pe site-ul de dating sau ale baiatului dragut care mai e si in zodia compatibila cu a ta, nu te grabi sa-i ceri sa va intalniti.
Indicat ar fi, spun specialistii in online dating, sa tatonezi intai terenul, sa vezi ce parere are despre tine si daca nu cumva, fiind mai vechi in lumea intalnirilor pe Internet nu si-a gasit deja un partener.

4. Intreaba despre datele de la profil nu despre fotografii

Si femeilor si barbatilor le place sa primeasca complimente pentru cum arata, asta este clar, iar aspectul fizic este cu siguranta important in lumea dating-ului. Insa asta nu inseamna ca in cazul intalnirilor online trebuie sa procedezi la fel ca in realitate.

Pe un site de dating online ai sansa sa citesti diverse informatii despre persoana de care esti interesat, asa ca nu te repezi sa-i admiri parul blond sau statura atletica.

Specialistii in relatii pe Internet afirma ca e mai indicat sa discuti despre datele din profilul ei, locul de unde este, zodie, sau orice altceva.

Asa ca, atunci cand nu stii cum sa spargi gheata intr-un chat cu cineva cunoscut pe un site de dating online, aminteste-ti aceste 4 sfaturi.

Nu te concentra pe aspectul fizic, asigura-te ca persoana nu este deja intr-o relatie, uita sa spui buna ziua, si mai ales aminteste-ti ploaia poate fi foarte romantica.

Inregistreaza-te