5 reguli pentru dating de Craciun

Universul intalnirilor cu diversi parteneri este unul complex si plin de conversatii uneori ambigue, compromisuri, reguli ce trebuiesc stabilite si multe multe sentimente de descoperit si trait.

De la intalniri doar pentru distractie si socializare, pana la cei aflati in cautarea unei relatii matrimoniale, asupra tuturor cuplurilor deja "inchegate" sau in curs de formare de pe Compatibilitate.ro se va abate in curand un val suplimentar de "stres". Stresul de a trece impreuna (sau nu), prin perioada sarbatorilor de Craciun.

Si pentru ca dating-ul online in luna Decembrie nu este intotdeauna atat de simplu, iata care sunt cateva aspecte de care sa tii cont.

Stabileste-ti prioritatile

Daca abia ati inceput sa va intalniti, incercati sa va definiti relatia inainte de Craciun.

Sunt diferente intre "tipul cu care ma vad", "jumatatea mea" sau "partenerul de dating", asa ca lamureste-te cum te priveste el/ea inainte de a stabili cum va veti petrecere sarbatorile de iarna.

Daca de exemplu, tu esti pe Compatibilitate.ro doar pentru socializare, si te intalnesti cu diversi parteneri doar pentru a te distra si a avea relatii pasagere, cu siguranta nu vei invita pe cineva acasa la parinti la masa de Craciun.

Insa, pentru un barbat in cautarea unei femei singure in vederea unei casatorii spre exemplu, o invitatie de a petrece Craciunul impreuna ar fi cel mai indicat pas catre o relatie serioasa.

De asemenea, o fata singura aflata in lumea online dating-ului, va cauta un partener disponibil sa-si petreaca macar o parte din sarbatorile de Craciun alaturi de ea.

Faceti compromisuri

Unul dintre secretele unei relatii reusite de cuplu este ca ambii parteneri sa fie satisfacuti atat de timpul petrecut impreuna dar sa aiba timp si pentru propriile nevoi si placeri. Asa ca, chiar daca iti doresti sa mergeti impreuna la un concert de colinde si la pranz la ai tai, nu uita sa-ti faci timp si pentru iesirea in oras cu amicii pe care si-o doreste el, sau pentru filmul pe care isi doreste sa-l vizionati impreuna.

Fa-ti timp si pentru propriile momente

Petrecerea de Craciun a companiei tale este in aceeasi seara cu meciul echipei lui de fotbal favorite? Familia ta merge la biserica in dimineata de Craciun in timp ce ai lui organizeaza petreceri cu multi musafiri?

Puteti sa participati separat la toate evenimentele importante pentru voi, cu singura conditie sa comunicati in prealabil si sa va asigurati ca ati stabilit de comun acord ce program veti avea.

Intra in spiritul sarbatorilor

Craciunul este un timp magic, o sarbatoare unica si speciala asa ca lasa-te cuprins de farmecul tuturor traditiilor si obiceiurilor, a cantecelor de sezon si a decoratiunilor si bucura-te de toate aceste momente deosebite alaturi de partenerul tau.

Puteti sa va programati o iesire la patinoar, si daca nu stiti sa patinati va puteti macar bucura de plimbare, admira luminitele de Craciun si savura un pahar de vin fiert.

Cu siguranta, aerul rece al serilor de iarna va va oferi ocazia perfecta pentru imbratisari si sarutari inflacarate.

Vorbiti despre cadouri

Comunicarea este cheia in orice relatie de succes, indiferent la ce nivel va aflati, asa ca discutati sincer despre cadourile de Craciun.

Poate ca el/ea nu se gandeste ca este cazul sa-ti ofere un cadou pentru ca abia v-ati cunoscut, si poate se va simti stanjenit/a daca tu ii vei oferi unul. Varianta ideala este sa abordezi direct subiectul si sa stabiliti de comun acord daca veti face sau nu schimb de cadouri.

Inregistreaza-te