7 lucruri care iti aduc noroc in dragoste

Februarie este luna care celebreaza dragostea in toate formele ei. Este de asemenea a doua luna a unui nou an, si cu sarbatoarea de Valentine's Day care se apropie, ar trebui sa iti petreci cateva momente afland cum ai putea sa atragi dragostea in viata ta in 2019.
Tot ce ai de facut sunt cateva schimbari prin casa.

1. Fa ordine in dormitor

Daca dormitorul tau este dezordonat, fluxul de energie va fi incet si slab. Trebuie sa pui lucrurile in ordine pentru a permite energiei sa circule nestingherita, ceea ce va atrage lucruri pozitive in viata ta.

Dupa ce ai terminat de facut ordine si curatenie in camera in care dormi foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a alunga resturile de energie negativa ramase si pentru a pregati incaperea pentru noi fluxuri de energie pozitiva.

2. Elibereaza spatiu in camera de dormit

Pentru a avea succes intr-o noua relatie sau pentru a-l determina pe partenerul tau sa se gandeasca la casatorie e nevoie sa creezi spatiu pentru inca o persoana in dormitor. Goleste cateva rafturi in dulap sau sertare in care un eventual partener sa-si poata aseza lucrurile. Dupa ce ai eliberat acele zone priveste-le in liniste si imagineaza-ti lucrurile unei persoane de sex opus asezate in acel spatiu.

3. Foloseste puterea ratustelor mandarine

O viata plina de noroc, o casnicie perfecta si sa atragi doar energii pozitive in viata ta sentimentala sunt exact lucrurile pe care ti le doresti si tu? Atunci trebuie sa faci neaparat rost de o pereche de ratuste mandarine (se gasesc la magazinele cu specific feng shui) si sa le plasezi in zona de sud-vest a dormitorului tau.

4. Arunca amintirile din celelalte relatii

Daca ai mai pastrat fotografii cu fostul iubit pe calculator sau mici cadouri de la el prin sertare arunca-le si sterge pozele.
Orice biletel ramas de la el, orice obiect ramas ca amintire din fosta relatie trebuie sa dispara din casa daca vrei ca destinul sa aduca in calea ta o noua persoana.

5. Muta-ti patul

Daca o latura a patului tau atinge peretele, persoana care va dormi in acea parte a patului se poate simti lipsita de libertate, ingradita si prizoniera intr-o relatie pe care se poate trezi ca nu si-o doreste cu adevarat.

Daca este posibil (si fa in asa fel incat sa fie posibil), muta patul astfel incat ambele laturi ale sale sa se afle la distanta de perete. Pozitia ideala pentru pat este pe partea opusa usii dormitorului, dar nu in linie directa cu aceasta. Daca nu poti vedea usa cand stai intins in pat, plaseaza o oglinda pe perete ca sa te ajuta sa vezi reflectia usii.

6. Nu fa gimnastica in dormitor

Muta sesiunea de gimnastica afara din dormitor si nici macar nu-ti pastra echipamentul de fitness in camera in care dormi. Efortul pe care-l depui in timpul exercitiilor fizice se va transfera asupra vietii tale sentimentale. Si, cu siguranta ca nu-ti doresti ca aceasta parte a existentei tale sa fie presarata cu eforturi sustinute.

7. Cere vietii exact ce vrei sa primesti

Fa un colaj din imagini decupate din reviste care sa reprezinte ideea ta despre romantism, dragoste si armonie. Poti folosi poze ale unor cupluri de indragostiti sau obiecte pereche, poate doua animalute dragalase, da-ti frau liber imaginatiei si alcatuieste-ti un tablou al fericirii asa cum arata el pentru tine.

Ai grija sa fie expus undeva intr-un loc vizibil in locuinta ta astfel incat sa-l poti vedea zilnic.

Si pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, nu uita sa te inscrii pe site-ul nostru de matrimoniale ca sa-ti poti cunoaste jumatatea.

Inregistreaza-te