Ce apreciaza femeile la un barbat?

Atunci cand te-ai inscris pe un site de matrimoniale cu siguranta ti-ai dorit sa cunosti mai multe femei, sau poate doar una singura care sa fie cu adevarat jumatatea ta.

Insa nu stii care sunt lucrurile pe care doamnele le cauta la un barbat si nu stii ce sa pui in valoare atunci cand discuti cu ele pe Compatibilitate.ro?

Majoritatea femeilor aflate in cautarea unui partener apreciaza aceste lucruri:

1. Valorile morale

Chiar daca nu vorbim neaparat despre a fi domnul Perfectiune, nimeni nu este cu adevarat, este important ca in discutiile tale cu femeile pe care le apreciezi pe un site de dating online sa pui in evidenta faptul ca ai anumite principii de viata peste care nu treci. Doamnele pun mare pret pe onestitate, pe cinste si corectitudine. Un barbat credincios si familist convins va puncta mult in ochii unei potentiale partenere.

2. Sa fie familist

Chiar daca nu toate femeile isi doresc imediat sa se marite si sa aiba copii, ideea de a avea aceasta posibilitate alaturi de un partener de viata este atractiva. Poate ca nu e bine sa o abordezi din prima cu o intrebare de genul "Buna papusa! Vrei sa-mi faci doi copii frumosi ca tine?", dar in timpul discutiilor voastre este util sa sugerezi faptul ca iei in calcul sa-ti intemeiezi o familie si ca ti-ar placea sa ai urmasi.

3. Sa fie realist

Da, femeile apreciaza un spirit de poet, un barbat visator si romantic, dar adevarul este ca-l prefera mai mult in filme sau ca erou de romane de dragoste. Atunci cand vine vorba de barbatul pe care-l doresc alaturi de ele in viata de zi cu zi, orice femeie prefera un domn pragmatic, cu picioarele pe pamant si care stie cu ce se mananca viata.

Poti sa-i povestesti unele intamplari din viata ta din care sa-si dea seama ca ai un spirit intreprinzator, ca te descurci in orice situatie si ca ai o viziune clara si realista asupra vietii.

4. Sa fie amuzant

Viata e mult mai usoara cand o abordezi cu umor, asa ca si subiectul intalnirilor romantice poate avea la fel de mare succes daca esti o persoana cu zambetul pe buze. Nu te sfatuim sa o bombardezi pe cea care iti place de pe site-un nostru de dating online cu bancuri stupide, dar o replica spirituala si amuzanta din cand in cand, ii va demonstra ca alaturi de tine viata poate fi savuroasa.

Inregistreaza-te