Cu cine esti compatibil in dragoste in functie de culoarea ochilor

Dintotdeauna culoarea ochilor a fascinat oamenii si a jucat un rol important in relatiile de dragoste, ochii fiind un factor de atractie de netagaduit.

Se spune ca exista anumite caracteristici ale personalitatii unui om in functie de culoarea ochilor sai, ceea ce ar putea influenta compatibilitatea intre parteneri in cadrul unei relatii matrimoniale, si de asemenea, ca exista unele preferinte in alegerea celui sau celei de care te indragostesti in functie de culoarea ochilor sai si cea a ochilor parintilor tai.

Culoarea ochilor parintilor si alegerile in dragoste

Studiile privind legatura dintre culoarea ochilor si atractia fizica au demonstrat ca exista o anunta preferinta a oamenilor in a-si alege parteneri care sa aiba aceeasi culoare a ochilor ca parintele de sex opus.

Astfel, cercetatorii au descoperit ca, in general, femeile singure cauta cel mai adesea un partener cu aceeasi culoare de ochi ca a tatalui lor.

Acelasi lucru este valabil si pentru barbati, se pare ca acestia se indragostesc cel mai frecvent de femei care au aceeasi culoare a ochilor ca a mamei lor.

Concluzia cercetatorilor este ca, in copilarie ne "indragostim" de parintele de sex opus si tindem sa proiectam aceasta preferinta asupra culorii ochilor asupra partenerilor pe care-i alegem in viata de adulti.

Caracteristicile personalitatii in dragoste in functie de culoarea ochilor

Se spune despre oamenii cu ochi caprui ca sunt independente si puternice, intotdeauna perseverente si nu se dau batute. Fiind persoane atractive din punct de vedere fizic, cei/cele cu ochi caprui ajung sa fie adesea usor egocentristi si egoisti. Insa in dragoste se lasa prada sentimentelor si incearca sa satisfaca toate capriciile persoanei iubite.

Persoanele cu ochi albastri au fost dintotdeauna considerate cele mai atractive, aceasta culoare exercitand o adevarata fascinatie asupra celorlalti.

Cei cu ochii albastri sunt sensibili si au o fire iubitoare si tandra, ei fiind cei care fac tot posibilul ca persoana de care sunt indragostiti sa fie mereu multumita.

Oamenii cu ochi albastri au in general relatii de lunga durata si stabile, sunt senzuali si stapanesc arta sarutului la perfectie.

Cei care se nasc cu ochi verzi sunt oameni extrem de pasionali, mai ales in dragoste. Si ei sunt stabili in amor si cauta relatii de lunga durata, insa pot fi si foarte gelosi si posesivi.

Sunt temperamentali si au nevoie ca partenerul sa-i completeze si tempereze in situatiile critice. Viata langa oamenii cu ochi verzi e mereu palpitanta pentru ca nu le place rutina.

Barbatii sau femeile cu ochi negri sunt destul de rari si sunt in general perceputi a fi misteriosi, plini de enigme si nu foarte usor de "citit".

In dragoste le place sa domine si sa fie cel/cea care conduce relatia. Ofera iubire din plin atunci cand sunt indragostiti dar nu li se intampla foarte usor sa ajunga sa simta pasiune din prima pentru cineva.

Daca te indragostesti de o persoana cu ochi negri trebuie sa te inarmezi cu infinita rabdare.

Ce inseamna aceste date pentru tine

In lumea relatiilor online, fie ca esti in cautarea unei relatii matrimoniale sau iti doresti pur si simplu sa socializezi si sa te distrezi cu un partener, abordeaza persoane care au aceeasi culoare ca a parintelui tau de sex opus.

De asemenea, retine faptul ca ochii, pe langa faptul ca sunt cum se spune "oglinda sufletului" reprezinta un foarte important factor de atractie pentru cei care-ti vizualizeaza profilul, asa ca ai grija sa-i pui in evidenta in pozele de pe Compatibilitate.ro.

Inregistreaza-te