Cum iti dai seama cand el si-a pierdut interesul pentru tine?

Inceputul unei relatii este intotdeauna ceva care-ti da fiori, te umple de energie si entuziasm. Cunosti in sfarsit o persoana de care-ti place mult si care impartaseste aceleasi interese ca tine. Cand exista si chimie sau atractie sexuala la mijloc, lucrurile suna minunat. Din pacate, se intampla uneori ca aceste lucruri sa piarda din intensitate pe parcursul relatiei.

Unul dintre voi se poate plictisi, sau poate sa inceapa sa simta ca relatia nu se indreapta in directia pe care si-o doreste. Este pacat atunci cand o relatie care incepuse asa de promitator incepe sa dea semne ca se destrama, dar pe de alta parte, nu trebuie sa te lasi surprinsa de evenimente. Exista multe lucruri care te pot ajuta sa-ti dai seama din timp daca iubitul tau incepe sa-si piarda interesul pentru tine.

Nu-ti mai da multe mesaje

La inceput, cand lucrurile mergeau super bine intre voi, va trimiteati unul altuia zeci de mesaje pe zi. Acum, daca va dati unul-doua mesaje pe zi, daca nu chiar trec zile intregi fara niciun mesaj. Acesta e un semn clar ca nu mai esti in fruntea listei lui de prioritati. Ori asta, ori pur si simplu a ramas fara idei de subiecte pe care sa le dezbata impreuna cu tine. Nu forta nota. Daca incepi sa-i dai tu mai multe mesaje nu vei obtine nimic, ba dimpotriva, s-ar putea sa ajunga la concluzia ca esti o bataie de cap prea mare si sa renunte la relatia voastra.

El iese in oras mai des, dar fara tine

Dintr-o data, serile lui de iesit in oras doar cu baietii au devenit mai frecvente. Este important pentru oricine sa aiba o viata sociala, dar daca tu esti lasata pe dinafara prea des, e clar ca tanjeste dupa perioada cand nu era cuplat.

Daca nu aveti o relatie oficiala si v-ati oprit la stadiul de flirt de ceva vreme, e clar ca el iese in oras si e deja in cautarea unei noi partenere.

Nu-ti mai face complimente

Da, stim, nu exista niciun barbat care sa faca zilnic complimente partenerei, dar macar la inceputul relatiei voastre se asigura ca iti spunea adesea cat de bine arati. Iar acum, abia daca-ti mai amintesti cand a fost ultima data cand te-a privit.

Bineinteles ca tu trebuie sa ai incredere in tine si sa fii constienta ca arati la fel de bine ca intotdeauna, dar daca el nu te mai admira asa des ca inainte, este clar ca mintea lui rataceste prin alte parti care nu au legatura cu relatia voastra.

Iti schimba numele de alint

Obisnuia sa te strige "draga mea", "iubito", "pisicel". Acum simti ca nu e nicio diferenta intre cum vorbeste cu tine sau cum vorbeste cu un coleg de la birou. Te striga pe nume sau nu-ti spune nicicum. In minta lui incepe sa te vada ca pe altceva decat un partener romantic de care e indragostit. Ai grija sa nu deveniti doar colegi de apartament.

Va certati adesea

Certurile sunt ceva normal in orice relatie. Dar cand dintr-o data, absolut orice disputa sau orice discutie in contradictoriu se termina cu o cearta serioasa, ar trebui sa-ti pui intrebari. S-ar putea ca el sa caute cearta din nimic in speranta ca tu vei fi cea care te vei satura si vei pune punct relatiei.

Nu va mai faceti planuri de viitor

Cand ati inceput sa va intalniti nu va temeati sa discutati despre nimic, chiar despre casatorie si copii. Dar, in ultima vreme ezita sa pomeneasca despre planurile sale de viitor, schimba subiectul daca tu aduci in discutie vreun subiect de acest gen si nu raspunde daca cineva il intreaba ce planuri are in legatura cu relatia voastra.

Este greu sa-ti vezi iluziile spulberate si ca relatia ta se duce pe apa sambetei. Dar exista si vesti bune, nu e vina ta. Daca un tip isi pierde interesul pentru tine nu inseamna ca tu esti plictisitoare. Inseamna doar ca nu exista o compatibilitate reala intre voi doi. Vestea si mai buna este ca exista suficienti barbati pe Compatibilitate.ro care vor o relatie serioasa. Trebuie doar sa-i gasesti.

Inregistreaza-te