Cum iti dai seama daca sunteti compatibili fara a face sex

Fara indoiala ca unul dintre cele mai importante ingrediente pentru o relatie sanatoasa pentru doi adulti sanatosi este sexul. Iar compatibilitatea sexuala este adeseori un factor cheie pentru cum va decurge acea relatie. Exista oameni pentru care sexul este liantul care tine relatia inchegata, iar altii care pun accent pe alte aspecte si care se straduiesc doar sa aiba o relatie sexuala satisfacatoare pentru ambii parteneri.

Totusi, inainte de a ajunge in acel moment al intimitatii fizice sexuale cu un partener, cum poti sa-ti dai seama daca cel/cea de care iti place de pe Compatibilitate.ro este potrivit pentru tine?

Exista situatii care se intalnesc in mediul dating-ului online, cum ar fi cea a unui cuplu cu o relatie la distanta, sau ai carui membri decid din motive care tin de credinta si religie sa nu devina intimi decat dupa ce au facut pasul catre casatorie, care au nevoie sa-si dea seama daca sunt sau nu compatibili fara a face sex.

Iata asadar cateva semne care te vor ajuta sa stabilesti daca sunteti compatibili chiar daca nu ati devenit intimi in pat.

O buna comunicare este esentiala.

Pentru orice relatie sanatoasa, comunicarea intre cei doi parteneri este primordiala si acelasi lucru se aplica si cand este vorba despre discutiile privitoare la sex dintre o femeie si un barbat.

Chiar daca nu veti face dragoste, asta nu inseamna ca nu puteti vorbi despre placerile voastre, asteptarile pe care le aveti unul de la celalalt si sa dezbateti opiniile personale vis-a-vis de acest subiect.

Capacitatea de a face compromisuri.

Nu exista doi oameni la fel, personalitatile noastre sunt diferite asadar si dorintele si nevoile noastre pot fi asemanatoare dar nu identice. Pentru ca doi parteneri sa ajunga sa se inteleaga bine si in viata sexuala, este esential sa fie dispusi sa faca un compromis sau mai multe, iar acest lucru poate fi observat si in alte aspecte ale vietii de zi cu zi. Important este ca ambii parteneri sa isi doreasca sa gaseasca solutii la o problema comuna. Acest lucru ii va ajuta in toate aspectele vietii de cuplu si cu siguranta, la fel vor functiona lucrurile si in dormitor.

Pasiuni comune.

Ok, poate ca nu aveti cum sa va dati seama cum va veti simti cand veti impartasi cele mai intime momente impreuna, dar daca va plac aceleasi filme, preferati acelasi gen de muzica, va impresioneaza aceiasi artisti sau va emotioneaza pe amandoi romanele de dragoste spre exemplu, este un semn clar ca aveti sanse mari sa "functionati" bine impreuna si cand va veni vorba despre relatiile sexuale.

O buna cunoastere de sine.

Cheia unei satisfactii marite in dormitor este cunoasterea de sine si evident disponibilitatea de a comunica cu partenerul, de a-i spune ce anume iti place, cum iti place, de ce iti doresti acele lucruri.

Asadar, investeste timp in auto cunoastere si incurajeaza-ti partenerul/a sa faca acelasi lucru.

Cu cat va veti cunoaste mai bine propriile puncte forte dar si slabiciuni omenesti, cu atat mai mult veti creste sansele de a avea o buna compatibilitate in viata sexuala.

Chiar daca atunci cand vorbim despre sex este vorba foarte mult de o anumita chimie care nu poate fi testata pana ce nu a fost experimentata, asadar nu exista garantii ca totul se va transforma in focuri de artificii intre voi doi odata ce veti ramane singuri intr-un dormitor, exista aceste aspecte care va pot da indicii privind compatibilitatea dintre voi.

Dating-ul online este una dintre cele mai bune solutii de socializare dintre un barbat si o femeie si locul ideal unde iti poti gasi un/o partener/a. Asadar, intra acum pe Compatibilitate.ro si poti cunoaste barbati sau femei singure in cautarea unei relatii matrimoniale sau care pur si simplu isi doresc sa se distreze, sa socializeze si sa aiba un/o partener/a.

Inregistreaza-te