Cum traversezi perioada pandemiei in functie de zodia ta?

 

Fiecare a traversat perioada pandemiei in felul propriu, cu temeri, cu incertitudini, cu probleme economice sau financiare, dar, poate ca cel mai greu a fost pentru cei singuri. Intotdeauna, in perioadele de criza din viata, este in firea oricarui om sa caute sprijin alaturi de familie si cei dragi, iar a avea o persoana iubita alaturi este tocmai motivul pentru care multi dintre voi apeleaza la Compatibilitate.ro. Acum, cand incepem sa revenim la o viata normala, mai mult decat oricand, utilizatorii platformei noastre de online dating isi doresc sa cunoasca persoane noi, si poate chiar sa-si gaseasca jumatatea alaturi de care sa-si petreaca restul vietii.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Contextul astral al verii lui 2020 va genera pentru Berbeci doar surprize placute pe plan sentimental, iar instinctul lor nativ care ii ajuta sa-i "citeasca" din prima pe cei pe care-i cunosc ii va ajuta cand vine vorba de noi relatii sentimentale.

Viata sentimentala a Berbecilor este unul dintre aspectele care vor cunoaste cele mai mari imbunatatiri in lunile care urmeaza.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

In aceasta vara, nativii din Taur se numara printre cei care se vor adapta cel mai usor noilor provocari impuse de situatia sanitara din intreaga lume. Firea lor romantica tanjeste dupa pasiune si noi aventuri, si vor avea parte de ele, pentru ca nu se dau in laturi de a cunoaste noi oameni si a infrunta noi provocari pe plan sentimental. Ceea ce le sta insa in fire insa, este modul in care o vor face, precaut, cu atentie, respectand masurile de siguranta si igiena impuse de autoritati.

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Spre deosebire de primavara care tocmai a trecut, si care a fost o perioada oarecum pierduta din cauza restrictiilor impuse, in care Gemenii, la fel ca noi toti dealtfel, au fost nevoiti sa stea acasa si nu au avut ocazia de a cunoaste oameni noi, vara care urmeaza va aduce pentru acesti nativi o mare stabilitate in viata sentimentala. In plina criza sanitara, dragostea se arata la orizontul vietii lor, tot ce au nevoie sa faca este sa-i permita sa intre si sa ramana pentru totdeauna.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Intampini cu emotie o noua etapa din viata ta, una in care, desi iti doresti mai mult decat oricand ca, intr-un viitor in care ai mai avea vreodata de a face cu o perioada de carantina si izolare la domiciliu, sa nu o mai traversezi de unul/una singur/a. Pentru a face acest lucru insa, este nevoie sa-ti infrangi timiditatea nativa si sa incepi iar sa-ti dai intalniri. Iubirea poate fi doar la un click distanta!

Leu (23 iulie - 22 august)

Cu stele in priviri si cantec in suflet, asa vei intampina serile fierbinti de vara si anotimpul dragostei si al pasiunii care urmeaza. Specialistii nostri iti pun la dispozitie cea mai buna platforma de online dating, iar tot ce ai tu de facut este sa te inscrii si sa-ti cauti jumatatea!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Chiar daca nu sunt constienti de acest lucru, in aceasta vara astrele le insufla Fecioarelor un optimism iesit din comun atunci cand vine vorba de viata lor sentimentala. Acest lucru ii va ajuta sa treaca peste momentele grele, dar si sa-si faca planuri marete sau chiar sa-si duca relatia la un alt nivel.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Spre deosebire de sezonul trecut, in lunile care urmeaza, nativii din Balanta vor avea parte doar de surprize placute pe plan emotional. Vor fi printre putinii ce vor avea posibilitatea sa traiasca dragostea la cote maxime in aceste luni de vara si se vor simti iubiti, placuti, impliniti iar pasiunea sentimentala va fi pentru ei cel mai bun refugiu pentru a scapa de problemele aduse de noile realitati economice si sociale aduse de pandemie.

Scorprion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Daca esti nascut/a in zodia Scorpion, pentru tine urmeaza o perioada deosebit de benefica pe plan sentimental. Cum se spune, planetele se aliniaza perfect pentru a te ajuta sa-ti gasesti jumatatea. Nu trebuie sa-ti fie teama sa raspunzi mesajelor primite pe site-ul nostru de online dating. Tot ce ai de facut, este sa te asiguri ca intalnirile tale au loc pentru inceput in aer liber, si ca tu si partenerul tau de dating respectati normele de igiena sanitara impuse. De viitor se vor ocupa astrele pentru voi.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Vara lui 2020 va fi o perioada foarte buna pentru o noua relatie sentimentala in viata Sagetatorilor. Daca in ultima perioada lucrurile nu au stat chiar asa cum si le-ar fi dorit, starea de urgenta nemaipermitandu-le sa cunoasca atat de multi oameni pe cat si-ar fi dorit, de aceasta data roata se va intoarce in favoarea lor. Tot ce au de facut in aceasta vara nativii din Sagetator este sa-si ia inima in dinti si sa acorde o sansa celor care le vor da intalnire pe Compatibilitate.ro.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt vestiti pentru ambitia cu care raspund oricarei provocari. La fel vor face fata si acestei perioade inedite in viata tuturor. Ei vor fi cei care isi vor lua inima in dinti si vor accepta provocarile unei noi realitati pe "piata" intalnirilor amoroase. Cu grija si precautie, ei vor raspunde la tot mai multe mesaje si vor accepta sa cunoasca noi oameni, in vederea unei relatii.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorii sunt printre cei mai emotivi si sensibili nativi ai zodiacului. Viata lor este guvernata de certitudini si se simti foarte bulversati de perioada pe care o traversam cu totii. Se tem sa iasa din confortul casei si sa se aventureze din nou in lumea plina de pericole a oamenilor care incearca sa-si recucereasca independenta in fata virusurilor. Cu toate acestea, vor face un efort pentru a se reintegra, caci le lipseste foarte mult emotia si noutatea noilor descoperiri pe plan sentimental.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Daca esti nascut/a in aceasta zodie, atunci flirtul face parte din insasi felul tau de a fi. Pe Compatibilitate.ro ai ocazia sa o faci si, cine stie, poate un simplu flirt se va dovedi a fi inceputul unei frumoase povesti de dragoste.

Inregistreaza-te