De ce "la o cafea" este o prima intalnire ideala

Iti doresti sa cunosti persoane noi si interesante, esti in cautarea unui partener pentru o relatie sau vrei sa te casatoresti si-ti cauti sufletul pereche pe Compatibilitate.ro?

In oricare dintre aceste situatii, dupa ce parcurgi traseul clasic al cautarilor urmate de primele schimburi de mesaje, inevitabil vei ajunge la pasul "prima intalnire".

Sunt multe optiuni privind locul in care poti invita pe cineva la o prima intalnire, insa o solutie extrem de simpla, la indemana oricui si care te poate scoate din dilema unde sa-l/o inviti este "la o cafea".

1. Nu vei cheltui multi bani

Poate iti doresti sa iesi la o intalnire cu cineva care ti-a placut pe Compatibilitate.ro dar nu stai foarte bine cu banii in aceasta perioada? La o cafea, prima intalnire nu necesita o "investitie" prea mare.

Chiar daca veti stabili sa va vedeti la o cafenea de lux, tot nu vei plati pentru o cafea la fel de mult ca pentru o cina la restaurant, spre exemplu.

Si este mai convenabil pentru amandoi fie ca tu vei face cinste cu cafeaua fie ca va veti plati fiecare consumatia.

2. Iti poti da seama de personalitatea partenerului

Atunci cand iesiti impreuna la o cafea poti sa sesizezi anumite aspecte din comportamentul partenerului tau care te vor ajuta sa-l/o cunosti mai bine. Cum se exprima si ce ton foloseste cand se adreseaza ospataritei din bar/cafenea? Prefera cafeaua neagra sau extra dulce si cu mult lapte?

Felul in care isi bea cafeaua poate spune multe despre personalitatea unui om, asa ca, in timp ce el/ea comanda, tu iti poti da deja seama de anumite lucruri.

3. Conversatia este inevitabila

Daca prima intalnire ar fi la un film sau o piesa de teatru ar trebui sa asteptati pana la finalul reprezentatiei pentru a va putea comunica impresiile, dar la o cafea, cu doar o masuta si doua cesti intre voi, cu siguranta discutia se va infiripa mult mai usor.

4. Iesirile la o cafea nu sunt pretentioase

Spre deosebire de o iesire la teatru spre exemplu, sau chiar la restaurant, unde se impune o tinuta mai protocolara, la o cafea poti merge imbracat/a lejer. Si unde mai pui ca, la o cafea poti merge si in pauza de pranz de la birou, in timpul saptamanii dupa programul de la job sau dimineata intr-o zi de weeekend.

Daca e o zi friguroasa de toamna va puteti incalzi intr-o cafenea draguta, iar daca e frumos afara o puteti savura pe o terasa romantica.

5. Scapi mai repede daca nu-ti place partenerul

Poate ca ti-ai facut o alta impresie in urma mesajelor schimbate pe Compatibilitate.ro si vazandu-i pozele de profil, dar cunoscandu-l/o mai bine, iti dai seama ca partenerul/a ta nu este tocmai asa cum sperai. Nicio problema, o intalnire la cafea nu poate dura foarte mult asa ca, dupa ce ai consumat cafeaua, poti sa-ti ceri scuze si sa inchei intalnirea.

Scopul unei prime intalniri este de a ajunge sa cunosti pe cineva mai bine decat prin intermediul site-ului de matrimoniale unde v-ati cunoscut, sa determini daca va potriviti, daca sunteti compatibili, daca aveti gusturi comune si bineinteles, daca are rost sa duceti relatia mai departe.

Asa ca, la o cafea poate fi modul ideal de a face primii pasi in acest sens.

Inregistreaza-te