Dragoste in vremea pandemiei – avem nevoie de iubire mai mult ca oricand!

Traim vremuri in care distantarea sociala devine lege, nu este indicat sa ne intalnim cu persoane necunoscute despre a caror stare de sanatate nu stim mare lucru, localurile publice in care mergeam de obicei la o intalnire – cafenele, restaurante, baruri – sunt inchise. Asa arata astazi, din pacate, peisajul dating-ului in Romania si in foarte multe alte tari din intreaga lume.

Cu toate acestea, avem nevoie mai mult ca oricand de dragoste, de apropiere, de impartasire a sentimentelor.

Tehnologia ne salveaza de la singuratate

Pe Compatibilitate.ro poti cunoaste in continuare persoane care isi doresc sa-si gaseasca jumatatea, sa intemeieze o familie sau care pur si simplu vor sa nu mai fie singure.

Comunicarea este, mai ales in aceasta perioada trista pe care o traversam, determinata de restrictiile de miscare impuse de pandemia de coronavirus, esentiala.

Chiar daca nu poti sa-ti dai intalnire cu persoana de care iti place, o poti contacta prin intermediul programelor de video comunicare gen Skype sau pe Whatsapp.

Comunicarea prin scris este si ea benefica. Chiar daca nu-i poti atinge mainile si nu-i poti mirosi parfumul, cateva randuri scrise din suflet, iti pot dezvalui despre o persoana foarte multe lucruri privind firea sau caracterul sau.

Izolarea sufleteasca nu este sanatoasa

De ce sa iti cauti in aceasta perioada un partener de dating? Simplu! Tocmai pentru a nu fi singur si a nu traversa aceste vremuri pline de temeri si anxietate in solitudine.

Chiar daca ai alaturi parintii sau alte rude, comunicarea cu acestia nu suplineste nevoia umana fireasca de a fi atragator pentru sexul opus, de a flirta, de a seduce si de a te simti iubit/a.

Pandemia de coronavirus ne obliga sa stam in casa, dar pe Compatibilitate.ro oamenii isi cauta mai abitir ca oricand dragostea.

Pericolul este inexistent atunci cand comunici cu cineva prin intermediul unei platforme de dating intrucat nu exista apropiere fizica. Iar o relatie inceputa intr-o asemenea perioada, poate fi chiar inceputul unei frumoase povesti de dragoste ce se va concretiza cand pericolul va fi trecut.

Profita de oportunitate

Contextul economic actual va face ca, mai mult ca oricand, oamenii sa se refugieze in comunicare virtuala, si au mai mult timp pentru a o face.

Daca poate inainte asteptai uneori zile intregi pentru a primi un raspuns de la o femeie sau un barbat inscris pe Compatibilitate.ro, acum cand toti stau in casa nu mai este cazul.

Nevoia de iubire sta la baza celorlalte nevoi ale omului. Este lucrul dupa care tanjim cel mai mult pentru ca fara el suntem incompleti si neimpliniti. Iubirea vindeca.

Inregistreaza-te