Fa loc in viata ta pentru o noua iubire

Iti doresti sa cunosti pe cineva de care sa te indragostesti, vrei sa stii ce ai de facut pentru a avea o noua relatie si a lasa in urma definitiv umbrele din trecutul tau sentimental?

Citeste despre un ritual care te va ajuta sa faci loc in viata ta persoanei potrivite si cum sa atragi noi momente de pasiune si iubire.

Cu totii avem uneori momente in care, desi nu ne mai gandim la fostul/fosta iubit/a ezitam cand e vorba sa cunoastem persoane noi desi exista atractie, desi ne dorim iubire si o noua relatie.

Specialistii sugereaza un ritual care te va ajuta sa depasesti aceasta etapa

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt simpli: identifica toate obiectele cu incarcatura sentimentala care-ti amintesc de relatia incheiata (printeaza-le daca sunt digitale, fotografii sau email-uri), strange-le si distruge-le. Poti folosi un foc de frunze daca locuiesti la curte sau un vas de ceramica sau metalic ori o simpla lumanare pentru a le da foc daca stai la bloc.

Trebuie sa privesti lucrurile cum ard si cum se risipesc in cenusa in timp ce invoci energiile universului in care crezi (Dumnezeu, spirite luminate, sfinti sau pur si simplu legea atractiei universale) sa trimita in viata ta o noua iubire.

Daca nu poti face un foc in locuinta cu niciun pret, sau pur si simplu ai o problema cu acest exercitiu de icinerare poti folosi si alte metode de a distruge obiectele care-ti amintesc de fosta relatie, le poti taia sau rupe in bucatele mici, le poti sparge, arunca intr-un rau sau le poti darui sau vinde daca e vorba de obiecte de valoare de care iti pare rau sa fie distruse.

Importanta nu este metoda folosita (desi focul este puternic intrucat transforma obiectele dintr-o stare in alta) ci intentia ta.

Iar scopul este clar, trebuie sa scapi de aceste obiecte fizice (si amintirile digitale sunt la fel de importante) pentru ca ritualul sa functioneze.

Mergi mai departe

Daca nu crezi in puterea rugaciunilor poti alege pentru acest ritual o poezie pe care sa o citesti sau un cantec de dragoste pe care sa-l asculti in timp ce distrugi obiectele care-ti amintesc de fosta ta relatie. Daca stii sa canti la un instrument poti face si asta, fii creativ/a!

Bineinteles ca momentul poate sa-ti trezeasca amintiri si emotii asa ca daca-ti vine sa plangi nu trebuie sa te abtii. Elibereaza-te de ceea ce simti si fa loc in sufletul tau in timp ce transmiti universului rugamintea ta de a primi o noua sansa la dragoste si fericire.

Nu uita, obiectele pastreaza in ele energia celor care le-au creat/daruit asa ca, daca vrei sa scapi de orice influenta a trecutului si sa primesti ceva nou in viata ta trebuie sa faci loc mai intai.

Elibereaza-te de fantomele trecutului si scapa de relicvele dragostei trecute, spatiul nou creat in viata ta va fi curand umplut cu noi obiecte si momente de iubire.

Inregistreaza-te