Increderea in tine, esentiala pentru succes in dragoste!

In societatea in care traim astazi, mai ales in lumea datingului online par sa aiba succes in special extrovertitii, persoanele debordante si cele care debordeaza de incredere in sine.

Daca simti ca te situezi fix la polul opus acestei categorii de persoane, esti mai degraba tacuta sau timida cu persoanele necunoscute, introvertita si uneori nu-ti gasesti cuvintele cand cunosti un barbat care iti place, ai nevoie de ajutor ca sa ai noroc in dragoste.

A fi increzatoare in fortele proprii este o calitate independenta de celelalte atuuri pe care probabil le ai.

Chiar daca esti foarte talentata in anumite domenii, cu siguranta vei intalni piedici in gasirea unei persoane compatibile cu tine daca nu vei invata anumite “trucuri” ce te vor ajuta.

Asumarea responsabilitatii

Simti ca mereu ceilalti sunt de vina sau circumstantele in care te afli, si niciodata tu? In acest caz inseamna ca nu te bazezi suficient pe tine.

E timpul sa nu mai dai vina pe cei din jur si pe "karma" ci sa-ti asumi greselile, sa te auto analizezi si sa iei masuri sa corectezi acele lucruri care te fac sa esuezi.

Poate ca nu "ei" sunt de vina ca nu se uita la tine, ci faptul ca nu ai mai mult curaj sa porti haine mai indraznete sau sa apelezi la un hair stylist ca sa-ti aranjezi coafura.

Daca mereu ramai singura intr-un colt la petreceri, poate ca nu e vina lor ca nu te invita la dans ci a ta ca nu iti faci timp sa te duci la niste cursuri pentru a invata cateva miscari de salsa.

Luarea deciziilor

Esti persoana care sta mult pe ganduri si face zeci de liste pro si contra pana sa ia o decizie?

Iti suni familia si prietenii pentru a dezbate in amanunt orice detaliu inainte de a te hotari sa faci ceva? Niciodata nu esti complet multumita de alegerea facuta?

Inseamna ca iti lipseste increderea personala. Renunta la obiceiul de a “despica firul in patru” si fa-ti curaj sa-ti asumi deciziile proprii. Pana la urma, chiar daca gresesti este doar o experienta de viata.

Invata din greseli

Si daca tot am adus vorba despre greseli si decizii proaste, de esecuri si nereusite, iti prezentam si remediul pentru aceste situatii.

Incepe sa faci alegeri de una singura, de la cele mici pana la cele mai mari, ca sa te obisnuieste cu presiunea si teama esecului.

Fa-ti un obicei din a asculta pareri diferite, dar fii tu cea care ia decizia finala, in functie de cum gandesti si cum te simti.

Daca dai chix, invata din asta ca sa nu repeti greseala. Succes!

 

Inregistreaza-te