Secretele mesajelor in online dating. Ce sa-i scrii si ce sa nu-i scrii prima oara!

Sa te duci la o persoana necunoscuta dar de care iti place la prima vedere si sa-i spui "Buna! Ce mai faci?" poate fi o dovada de curaj. Demonstreaza ca esti increzator in tine si ca iti place sa obtii ceea ce-ti doresti. Dar cand esti pe un site precum Compatibilitate.ro, sa trimiti un astfel de mesaj unui barbat sau unei femei al/a carui poza de profil iti place, este plictisitor.
In functie de persoana careia ii trimiti mesajul, el poate sa se piarda intr-o multime de alte mesaje similare primite de la altii, sau pur si simplu sa fie ignorat, tocmai pentru ca este atat de banal.

Daca vrei sa ai succes in online dating trebuie sa-ti pui imaginatia la contributie si sa vii cu ceva nou, cu un mesaj care sa te ajute sa te evidentiezi in ochii celui/celei care-l va citi.

Fa-i un compliment bine gandit

Intotdeauna este o buna idee sa "plasezi" un compliment in primul tau mesaj trimis catre o persoana pe care iti propui s-o cunosti pe un site de online dating. Insa ai grija ca acel compliment sa nu fie unul batator la ochi si ceva foarte des auzit de catre respectiva persoana. De exemplu, daca doamna sau domnisoara careia ii scrii are un par superb, complimenteaz-o mai bine pentru silueta ei, daca domnul caruia ii trimiti mesajul are niste ochi deosebiti, tu scrie-i ca te-a impresionat faptul ca are un stil de viata activ si o musculatura bine evidentiata.

Poarta-te ca si cum deja il/o cunosti

Daca vrei sa iesi in evidenta, nu te teme sa te porti usor neconventional. Fa o gluma mai ciudata sau o observatie iesita din comun, sau pur si simplu apuca-te sa-i povestesti o intamplare prin care tocmai ai trecut, ca si cum el/ea te cunoaste deja si se asteapta sa-i spui totul despre acel lucru. Cu siguranta, cel putin ii vei trezi interesul si vei primi un raspuns.

Nu te stresa prea mult

Poate ca persoana careia ii trimiti un mesaj pe un site de online dating este interesata la fel ca tine de o relatie matrimoniala si va deveni jumatatea ta. Sau poate nu se va intampla asta. Nu pierde prea mult timpul visand cu ochii deschisi la ce ar putea sa fie intre voi. S-ar putea sa se aleaga praful de toate iluziile tale despre cum veti trai fericiti pana la adanci batraneti, daca stai prea mult pe ganduri.

Aminteste-ti intotdeauna ca nu trebuie sa impresionezi pe cineva din prima, ca nu e musai sa "cada pe spate" de la primul tau mesaj. Pur si simplu, ceea ce-ti doresti este sa ajungeti sa va cunoasteti si sa vedeti daca exista chimie intre voi. Asa ca, trimite-i un mesaj (bineinteles, tinand cont si de sfaturile noastre de mai sus).

Inregistreaza-te