Tainele barbatilor conform zodiacului Hindus

Zodiacul hindus are 36 de zodii diferite, fiecare luna a anului fiind impartita in trei parti a cate zece zile fiecare. Spre deosebire de zodiacul european, vechiul zodiac al indienilor se concentreaza asupra trasaturilor principale de caracter si asupra norocului pe care il are fiecare nativ in viata.

Daca te indragostesti pe Compatibilitate.ro de un barbat, afla care sunt caracteristicile zodiei lui conform zodiacului hindus, pentru a sti la ce sa te astepti de la relatia cu el.

21-31 Martie: Toporisca

Daca te indragostesti de un barbat nascut in aceasta zodie, categoric nu te vei plictisi niciodata, acesta este maestru la vorba, va sti sa dea replica, dar va fi si sfatos. Desi muncitor, va fi greu de facut pace cu el, o va tine mereu pe-a lui. Altfel e un om iubitor.

1- 10 Aprilie: Calul

Acest barbat nu se consuma pentru orice. El este mereu jovial, mereu degajat si ii molipseste si pe cei din jur cu optimismul sau. Adesea e incapabil sa se adune, sa se concentreze si sa ia o decizie, oricare ar fi ea.

11- 20 aprilie: Birjarul

Tipul acesta e un mare iubitor de familie si prieteni, se misca bine prin aceasta lume. Nu este insa constant in faptele si gandurile sale.

21 - 30 aprilie: Focul

Barbatul nascut sub semnul focului are firea si “comportamentul” focului. Poate fi atat frumos, armonios dar si spiritual. Pretuieste mult dragostea.

1- 10 mai: Capra

Nativul in Capra are o nerabdare continua. Pentru el nu exista prioritati, vrea sa faca totul dintr-o data. Va avea noroc in viata sentimentala si, probabil, in casnicie.

11- 20 mai: Elefantul

Un om tenace, cu multa putere de munca si cu mari resurse de rabdare. Va putea avea succes in cariera si va avea parte si de o linistita viata de familie.

21-31 mai: Firul

Responsabil in tot ce face, nativul in Fir va avea succes si va fi pretuit de cei apropiati. E priceput la arta oratoriei. Ca om in societate produce o impresie foarte buna.

1-10 iunie: Phoenixul

Acest barbat are mult suflet si va avea succes in acte caritabile. Simpatizat de toti cei cu care intra in contact mediat sau nemediat, va putea fi un redutabil om politic. Dovedeste in orice imprejurare multa stapanire de sine.

11-20 iunie: Diamantul

Diamantul este un barbat tare, nimic nu pare a-l clatina in fapte si in convingeri. De aceea poate fi considerat un om dificil. Nici in dragoste nu e mai usor de vietuit cu el.

21-30 iunie: Vierul

Ocrotit de astre, barbatul nascut in zodia vierului va demonstra celor din jur rafinament si spirit aristocratic. Nu-i place prea mult sa munceasca, se condisera prea superior pentru munca fizica.

1-10 iulie: Sarpele

Barbatii nascut sub acest semn invata greu lectiile de la viata. Sarpele va trai momentul si nimic mai mult. Pentru el nu exista viitor, exista numai prezent. Sarpele e iute la manie si inconstant in ceea ce face.

11-21 iulie: Broasca testoasa

Barbatul nascut sub acest semn se va apara in viata asemenea unei broaste testoase. Va purta cu el o carapace imaginara. E prudent, iar colacul sau de salvare inseamna, intotdeauna, familia sau prietenii.

22 iulie — 1 august: Cainele

Barbatul nascut sub semnul Cainelui este caracterizat de curaj. Ii place sa fie pretuit si evidentiat.

2-12 august: Vanatorul

Este un barbat foarte priceput la afaceri si bun comerciant. Un luptator si un catarator pe piramida sociala. Este tenace si va ajunge sef.

13-23 august: Ursul

Ursul este un barbat foarte darnic, ba chiar nu se simte bine daca nu face cadouri. E pofticios si ar vrea pentru el cam tot ce-i place. In mod obisnuit, daca nu intervine vreun accident, Ursul va avea o sanatate de fier.

24 august-2 septembrie: Fecioara

Nativul sub numele Fecioarei va fi destept, ii va placea sa invete si se va dovedi un intelept. Fecioara este tipul de om harnic care cauta sa se intreaca pe sine.

3-12 septembrie: Pana

Acest barbat se va putea afirma la viata lui in multe domenii. Va vorbi cu mestesug, va scrie cu talent.

13-23 septembrie: Randunica

Barbatul Randunica este iubitor de armonie si de ordine. Pofta de viata a nativului sub semnele acestei pasari ii va bucura si molipsi si pe ceilalti.

24 septembrie -3 octombrie: Balanta

Barbatii nascuti in zodia Balanta din horoscopul hindus sunt patrunsi de ideea libertatii. Fiind un om chibzuit, organizat, are grija ca toate actiunile sale sa fie bine calculate si verificate.

4-13 octombrie: Uliul

La fel ca si Uliul, barbatul nascut in aceasta zodie vede lucrurile in complexitatea lor ca de la o mare inaltime. In viata il ajuta gandirea sa clara. Are o mare sete de izbanda.

24 octombrie – 2 noiembrie: Delfinul

Este categoric un tip dintr-o bucata. Nu se sperie de dificultati si nici de risc. E un om de actiune. in dragoste este nesatios.

3-12 noiembrie: Turnul

Daca te indragostesti de un barbat din aceasta zodie vei castiga un prieten de nadejde. Fire de artist, are simt artistic peste medie. in relatiile cu semenii e bland si politicos.

13-22 noiembrie: Leul

Barbatul nascut sub acest semn zodiacal are, fara indoiala, ceva din firea animalului Leu. Este un bun luptator si nu-i place sa piarda in lupta. Leul e un tip mai dificil de avut ca sot sau amant insa are o imaginatie bogata.

23 noiembrie - 2 decembrie: Pustnicul

Dupa cum spune si numele zodiei, nativul este un om retras din fire dar superior din toate punctele de vedere. Asemenea oameni pot lasa semne in istorie. Au caracter puternic si fire furtunoasa.

3-12 decembrie: Scoica

Un barbat original, desi nu intotdeauna agreabil pentru cei din jur. Barbatul Scoica adora singuratatea. Da dovada de intelepciune fata de intamplarile vietii. Poate fi acuzat adeseori de egoism.

13-21 decembrie: Metalul

Nu degeaba semnul sau este metalul. La fel ca el este un barbat dur si rece. Stie sa-si ascunda adevarata fata si adevaratele intentii. E un om care stie sa convinga.

22-31 decembrie: Funia

Barbatul nascut in zodia Funie va fi simpatizat de ceilalti deoarece ii ajuta in tot si in toate. Nu-si precupeteste nici un efort in a-i sprijini pe ceilalti, dar isi va sti intotdeauna foarte bine interesele.

1-10 ianuarie: Lotusul

Daca esti atrasa de un barbat nascut in zodia Lotusului afla ca acestia cunosc de timpuriu succese pe plan sentimental si in cariera. Sunt demni de incredere si credinciosi.

11-20 ianuarie: Arcasul

Cei nascuti in aceasta zodie sunt visatori fara pereche. Vor uitra cu totul de lumea inconjuratoare cand sunt cotropiti de visare. Arcasul e un om cu pasiuni pentru chestiuni oculte. Dispune de o vointa foarte puternica.

21 - 30 ianuarie: Vulturul

Barbatul vultur este un tip desoebit si superior din toate punctele de vedere. Ei au forta in actiune, nivel intelectual de exceptie, tarie de caracter, constiinta clara a propriei valori. Sunt totusi firi nobile care au grija sa nu raneasca pe nimeni in dragoste.

31 ianuarie - 9 februarie: Caleasca

Barbatul nascut in acest semn zodiacal va fi pasionat de necunoscut, de noi experiente. Interesele lui sunt intotdeauna cu un pas inaintea intereselor celorlalti. II ajuta, in tot ce face, gandirea sa lucida.

10 - 19 februarie: Apa

Lor le place sa fie ascultati si sa nu li se iasa din cuvant. Sunt mandrii si curajosi. Acesti oameni seamana la fire foarte putin cu altii, sunt unici si deosebiti.

20 februarie - 1 martie: Perla

Cei nascuti sub semnul Perlei vor avea nevoie de multa caldura, prietenie si multa intelegere. Sunt persoane bogate sufleteste care daruiesc mult si pretind la fel de mult.

2-10 martie: Corabia

Barbatul nascut in aceasta zodie va avea mult succes la femei. La randul lor, femeile nascute in zodia Corabie vor cuceri barbatii foarte usor. Cei nascuti in aceasta zodie se bucura din plin de viata si adesea sunt individualisti.

11 - 20 martie: Yoghinul

Yoghinii sunt barbati aflati departe de lumea inconjuratoare. Cei care-l cunosc spun ca nu stie ce vrea de la viata. Este un insingurat si nu il vei cuceri prea usor.

 

Inregistreaza-te