Trei motive pentru care esti inca singura

Ti se pare uneori ca toata lumea din jurul tau are o relatie sau o viata de familie perfecta si doar tu nu reusesti sa-ti gasesti jumatatea?

De fiecare data cand incerci sa te cuplezi ti se pare ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui si nu simti fluturasii in stomac la care visezi?

Vezi care sunt trei lucruri pe care poate le faci inconstient si care-ti pun bete in roate in gasirea unui partener.

Pui prea mult accent pe independenta

Cuplurile implinite inteleg faptul ca timpul petrecut impreuna este la fel de important ca si momentele de singuratate. Oamenii puternici emotional nu se tem sa petreaca timp cu ei insisi. Poti avea o relatie si sa fii si independent in acelasi timp. Orice relatie sanatoasa necesita un anumit grad de compromis.

Daca nu esti pregatita pentru a te implica cu adevarat intr-o relatie de cuplu si pretuiesti mult prea mult momentele tale de singuratate, acest lucru ar putea sta la baza faptului ca esti inca singura.

Suferi de pe urma unei relatii incheiate

Candva ai fost indragostita pana peste cap si el a ramas in mintea ta barbatul perfect pe care il cauti inconstient in orice potential partener.

Sau poate ca el te-a ranit atat de tare incat te temi sa mai acorzi increderea ta altui barbat, iti este frica sa te mai implici pentru ca stii ca ai putea sa suferi din nou.

Insa fericirea in dragoste nu se poate atinge daca nu inveti sa-ti asumi si riscuri, daca nu ai curaj sa depasesti momentele triste din viata ta si nu dai o sansa iubirii sa apara iarasi in viata ta.

Esti foarte pretentioasa

Sa nu intelegi gresit. Este foarte bine sa stii ce vrei in viata si mai ales de la un potential partener. Nu spune nimeni sa nu ai pretentii de la barbatul pe care-l doresti alaturi de tine dar trebuie sa iti analizezi cu mare atentie pretentiile si asteptarile pe care le ai de la o eventuala relatie.

Uneori, in asteptarea unui print perfect ai putea lasa sa treaca pe langa tine un barbat care ar putea fi extraordinar ca jumatate a unui cuplu, dar pe care tu nu-ti dai voie sa-l vezi la adevarata lui valoare din cauza unor preconceptii pe care le ai despre cum ar trebui sa arate si sa fie domnul "perfect pentru tine".

Invata sa dai o sansa iubirii sa patrunda in viata ta. Pana la urma, Compatibilitate.ro este aici pentru cei ca tine si ca el, cel care ar putea sa fie barbatul visurilor tale daca ii vei da o sansa sa va cunoasteti.

Inregistreaza-te