Urmeaza aceste 7 sfaturi ca sa-ti gasesti dragostea in aceasta primavara

Ah, e iarasi primavara, cerul e senin si dragostea pluteste in aer. Poate pentru altii, te gandesti intristat/a si singur/a. Acest lucru se poate schimba chiar in acest superb anotimp daca vei lua in calcul aceste sapte sfaturi de mai jos.

1. Adopta o atitudine pozitiva despre dragoste

Negativistii sunt molipsitori si daca ai parte de o intalnire cu o astfel de persoana s-ar putea sa "se ia" si la tine. Poate ca ai avut experiente nefericite in trecut, dar trebuie sa inveti sa separi experientele personale de atitudinea vis-a-vis de dragoste in general. Trebuie sa ramai increzator ca viata iti poate aduce surprize placute si ca iubirea este undeva acolo si o poti gasi si tu, doar sa-i dai ocazia sa patrunda in viata ta. Si unde poti face asta mai bine decat pe un site de matrimoniale?

2. Fii corect fata de partener

Ti se poate intampla sa-ti dai intalnire cu un tip care seamana cu fostul tau iubit sau poarta acelasi gen de ochelari de soare. Asta nu inseamna ca este aceeasi persoana. Lasa-ti acasa prejudecatile chiar daca unele aspecte din infatisarea lui iti pot trezi amintiri neplacute.

Nu-ti proiecta resentimentele asupra unei persoane care nu are nicio vina si da-i o sansa pentru a-l cunoaste mai bine. Si nu uita de bunele maniere care ne cer sa ne purtam politicos indiferent daca ne place foarte tare sau nu cineva.

3. Renunta la bagajul emotional

Pana cand veti ajunge in acea etapa in care tu si partenerul tau de dating sa va impartasiti experientele din trecut, incearca sa nu-l atragi pe panta marturisirilor si amintirilor despre cum a fost viata voastra sentimentala de pana acum. E mai bine sa porniti amandoi catre o noua relatie cu gandul la viitor fara a scormoni prea mult ceea ce a fost inainte.

4. Uita de prejudecati

Poate ca te va surprinde cu niste idei si convingeri care nu-ti sunt pe plac si care nu rezoneaza cu ale tale. Nu pune cruce din prima unei relatii doar din cauza acestui lucru. Da-i o sansa sa vezi daca nu cumva il poti convinge de contrariu sau poate sa descoperi ca nu era defapt foarte convins ca lucrurile stau chiar asa. Orice relatie necesita o anumita durata de timp pentru a fi cladita si la fel si relatiile interpersonale.

5. Pastreaza-ti perspectivele

Aminteste-ti ca esti la o intalnire si nu in fata unui tribunal. Nu lasa pe nimeni sa te judece si nu judeca la randul tau. Accepta intalnirea cu un partener de dating ca pe ceea ce este, o ora sau doua din timpul tau pe care o petreci intr-un mod mai mult sau mai putin placut, si nu o vedea ca pe ultima ta sansa la fericire.

6. Prezinta-te cat de frumos poti

Gandeste-te la fiecare persoana pe care o cunosti pe un site de matrimoniale ca la un potential angajator. La un interviu te duci imbracat frumos si incerci sa te prezinti cat mai bine si sa arati cele mai pozitive aspecte ale personalitatii tale, nu-i asa? Acelasi lucru este foarte util si la inceputul unei relatii. Renunta la ideea ca cine te place trebuie sa te placa asa cum esti si nu te duce la intalnire nepieptanat sau cu pantofii murdari.

7. Ai incredere in Univers

Multi oameni se auto-saboteaza bagandu-si singuri in cap ideea ca ei nu au noroc in dragoste si ca nu vor fi niciodata fericiti. Este suficienta dragoste in univers si cu siguranta iti poti avea si tu propria portie de fericire. Trebuie doar sa-i dai o sansa. Increderea este ceea ce face ca lucrurile sa se intample.
Intotdeauna aminteste-ti ca majoritatea oamenilor vor aceleasi lucruri de la un potential partener (deci si cei pe care-i cunosti pe Compatibilitate.ro: sinceritate, o atitudine pozitiva in privinta vietii, simtul umorului, responsabilitate, respect si bineinteles iubire.

Inregistreaza-te